Wij werken vanwege het coronavirus zoveel mogelijk vanuit huis. De bezetting op onze kantoren is daarom beperkt. We verzoeken je daarom om eerst onze online FAQ te checken. Staat jouw vraag daar niet tussen? App ons (+31 88 730 4200) of mail ons dan (info@sshxl.nl). Je kunt ons alleen bellen voor urgente reparatieverzoeken. Dit doe je door te bellen naar ons algemene nummer (+31 88 730 4200) en de 1 te kiezen in ons keuzemenu.

Leuk dat je geïnteresseerd bent in de SSH! Wij hebben ruim 100 medewerkers in dienst, waarvan een groot gedeelte onderdeel uitmaakt van één van de zes lokale verhuurteams. De overige medewerkers zijn werkzaam in uiteenlopende vakgebieden; van techniek tot klantenservice, van strategie tot ICT en van financiën tot marketing/communicatie. We hebben prachtige kantoren op centraal gelegen locaties in o.a. Rotterdam, Zwolle en Groningen. Onze centrale back-office zit op de Plompetorengracht in Utrecht.

Klik hier om te zien welke vacatures we momenteel open hebben staan.

Wat is nou typisch SSH?


We zijn maatschappelijk betrokken - Studenten hebben meestal niet veel geld te besteden, en daarom vinden we het superbelangrijk dat hun kamer betaalbaar is. De SSH is dus geen commerciële club waar winst centraal staat. Daarnaast denken we aan het milieu: we proberen onze kantoren en studentencomplexen zo duurzaam mogelijk te maken.

We blijven vernieuwen - Heerlijk, om voor en met studenten te werken! Ze zijn kritisch, houden ons daarmee scherp en reageren positief op de ontwikkelingen die we in gang zetten. En dat zijn er nogal wat de laatste tijd!

't Gaat er informeel aan toe - Lekker op je sneakers naar kantoor? Bij de koffiemachine bijpraten met de directeur? Met je collega's op wintersport? Bij ons is dat heel normaal.

We hebben veel verschillende functies - Onze medewerkers zijn in heel uiteenlopende vakgebieden actief; van techniek tot klantenservice, van strategie tot IT en van financiën tot marketing/communicatie. Dat maakt dat we veel kennis en expertise in huis hebben.

We vinden het belangrijk dat je zin hebt in je werk - Met plezier naar je werk gaan, dat wil toch iedereen? Daarom zetten we wekelijks een schaal vers fruit op je bureau, stimuleren we persoonlijke ontwikkeling en krijg je een eindejaarsuitkering. Ook mag je je zes keer per jaar aanmelden voor een heerlijke stoelmassage en kun je fitnessen op kosten van de baas. Met de secundaire arbeidsvoorwaarden zit het bij ons dus wel goed!

Deze mensen werken bij de SSH

 

Bart, verhuurmedewerker (Zwolle)
Ik vind werken bij de SSH leuk en afwisselend: als verhuurmedewerker maak ik het ene moment een huurcontract, en een half uur later sta ik bij een buitenlandse huurder in de kamer om een probleem met zijn bed op te lossen. Er is altijd wat te beleven met studenten! Ieder jaar volg ik een cursus om mijn horizon te verbreden en mijn functie beter uit te oefenen. Daarnaast zit ik in diverse werkgroepen om met andere collega’s aan organisatie-brede projecten te werken. De SSH biedt mij dus veel ruimte voor ontwikkeling!

 

 


Adrianne, Housing Officer Short Stay (Utrecht)
Bij de SSH gaat gezelligheid hand in hand met hard werken. Ik vind het fijn dat de deuren van collega’s letterlijk en figuurlijk altijd open staan. Een spontaan borreltje op een zonnige middag is hier bovendien niet vreemd! Mijn team verhuurt gemeubileerde kamers aan buitenlandse studenten. Hierdoor heb ik dagelijks contact met studenten van over de hele wereld, wat me erg aanspreekt. Het grote verschil met reguliere verhuur is dat we ook beheer doen ‘achter de voordeur’. We houden ons hierdoor niet alleen bezig met huuradministratie en sociaal beheer, maar ook met reparaties, onderhoud en de inrichting van de eenheden. Ik werk daardoor dus ook ‘buiten de deur’. Overigens heb ik de eerste helft van 2019 een gedeelte van de functie adviseur strategie waargenomen voor een collega die op reis was. Dit sloot goed aan bij mijn deeltijdopleiding technische bedrijfskunde en het was een mooie kans om de SSH eens van een andere kant te bekijken.

 

 

Carleen, manager Planning & Control (Utrecht)
Mijn studententijd was een hele mooie periode waarin huisvesting een belangrijke rol speelde. Dat ik nu iedere dag aan het werk ben om studenten zo betaalbaar en goed mogelijk te huisvesten is een mooie gedachte. Bovendien is werken met mensen en cijfers voor mij de ideale combinatie. De medewerkers bij de SSH zijn altijd bereid om mee te denken en de sfeer op de werkvloer is heel goed.

 

 

 

Dorota, teammanager (Rotterdam)
Ik heb de SSH leren kennen als een jonge, betrokken en actieve organisatie die de belangen van huurders voorop heeft staan. Medewerkers zijn enthousiast en behulpzaam, en op initiatieven wordt positief gereageerd. Wat ik als teammanager doe? Ik ben verantwoordelijk voor de dagelijkse aansturing van team Rotterdam, de werving en selectie van nieuwe medewerkers, de jaarlijkse begroting, exploitatie, dagelijks beheer, het onderhouden van het Rotterdamse netwerk (onderwijsinstellingen, gemeente, politie, brandweer, woningcorporaties en maatschappelijke organisaties) en acquisitie voor de uitbreiding van de eenheden in Rotterdam. Mijn functie is heel divers, dus geen dag is hetzelfde!

 

Bekijk ook ons bedrijfsfilmpje