De SSH zoekt een vakantiemedewerker bij Short Stay in Rotterdam

Het echte leven begint bij de SSH: deze ervaring bieden wij onze studenten.

Wij zoeken per 15 juni a.s. een enthousiaste vakantiemedewerker als ondersteuning voor onze Short Stay beheerders. Als vakantiemedewerker heb je bij de SSH Rotterdam een zeer veelzijdige functie. Je bent het aanspreekpunt voor bewoners (met name de internationale studenten), signaleert ongewenst bewonersgedrag en bespreekt dit met de betrokken bewoners, of meldt dit ongewenste gedrag bij je collega’s in het team. Je ondersteunt de beheerder met Short Stay inspecties, het klaarmaken van de kamers voor de nieuwe studenten, aankomsten en vertrekken.

In het kort

 • Je voert voor je eenheden een technische- en sociale controle uit;
 • Je pakt kleine technische werkzaamheden op;
 • Je hebt een hands-on mentaliteit;
 • Je vindt het leuk om onze studenten te helpen maar spreekt hen ook kordaat aan bij ongewenst gedrag;
 • Je bent een geboren initiatieftoner;
 • Je ondersteunt de beheerder bij het inplannen van de piekinspecties, schoonmaak en het klaarmaken van de kamers voor de aankomsten van buitenlandse studenten;
 • Je ondersteunt het verhuurteam op kantoor wanneer nodig.

Het team
Je maakt deel uit van een team van 8 personen waarbinnen je grotendeels zelfstandig werkt, in opdracht van de beheerder. Samen verzorgen jullie op klantgerichte en efficiënte wijze de verhuur en het onderhoud van de studentencomplexen in Rotterdam om de kamers verhuur klaar te maken.

Wie jij bent
Jij weet hoe je vlot communiceert met onze jonge en slimme doelgroep, studenten. Je werkt graag met jonge mensen uit verschillende landen. Je staat stevig in je schoenen en je bent een bron van inspiratie voor je collega’s en brengt ideeën ter verbetering van de processen van het dagelijks beheer. Je bent creatief, toont initiatief en gaat graag proactief en zelfstandig aan de slag. Je vindt het leuk om je handen uit de mouwen te steken.

 • Voor ons is het verder belangrijk dat je aan de volgende criteria voldoet:
 • Je bent assertief en houdt niet van stil zitten;
 • Je bent gedurende juli en augustus fulltime beschikbaar;
 • Je hebt bij voorkeur ervaring met internationale studenten;
 • Je hebt ervaring met automatisering;
 • Je bent communicatief vaardig en beheerst Engels en Nederlands goed in woord en geschrift;
 • Je bent in het bezit van een rijbewijs.

Wie is de SSH?
De SSH is dé specialist in studentenhuisvesting van Nederland met ruim 19.000 kamers en woningen in de regio Utrecht, Amersfoort, Maastricht, Tilburg, Rotterdam, Zwolle en Groningen. Sinds 1956 maken wij ons hard voor goede en betaalbare woonruimten voor studenten en bijzondere groepen jongeren. Want fijn wonen en je ergens thuis voelen, vormt voor iedere student het belangrijkste fundament van een geweldige en succesvolle studententijd. In Rotterdam verhuurt de SSH ruim 1.500 kamers aan Nederlandse en internationale studenten.

Wij bieden
Wij bieden je een tijdelijk payroll overeenkomst aan voor de duur van je vakantiewerk. Een veelzijdige functie in een prettige werksfeer en op een prachtige locatie op de Oostzeedijk te Rotterdam. Een pakket goede arbeidsvoorwaarden en een goed salaris van € 11,32 bruto per uur volgens de cao Woondiensten. De functie is voor 32 tot 36 uur per week per 15 juni 2019 beschikbaar.

Hebben wij je interesse gewekt?
Mooi zo! Aarzel niet en solliciteer via zakelijk@sshxl.nl. Je reactie, gericht aan Dorota de Blanken voorzien van motivatiebrief en CV, zien wij graag z.s.m. tegemoet.

Bij vragen of voor meer informatie over deze functie kun je terecht bij Dorota de Blanken (Teammanager Rotterdam) via ons algemene telefoonnummer (088) 730 4200. Meer informatie over de SSH is te vinden op www.sshxl.nl.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.