Studio studentencomplex

Buitenkant

Studenten wonen op stand aan de Buitenkant! De SSH verhuurt vijf appartementen in dit prachtige pand aan de Buitenkant, midden in de historische Zwolse binnenstad. De vele restaurants, winkels, bioscoop en het prachtige theater Odeon De Spiegel bevinden zich op loopafstand.

Hortensiastraat

Het studentencomplex aan de Hortensiastraat heeft in totaal 44 kamers en woningen. Het complex ligt in de wijk Assendorp, waar veel studenten wonen. In vijf minuten fiets je naar het Zwolse stadscentrum en het treinstation.

Leliestraat

Het studentencomplex aan de Leliestraat heeft in totaal 145 kamers en woningen. Het complex ligt in de wijk Assendorp, waar veel studenten wonen. In vijf minuten fiets je naar het Zwolse stadscentrum en het treinstation.

Talentenplein

Het gebouw Talentenplein in Zwolle bestaat uit 357 appartementen. De SSH verhuurt de appartementen aan studenten. Talentenplein biedt jou the best of both worlds: alle rust en ruimte van wonen op jezelf, maar wel alle gezelligheid van een studentencomplex.

Veemarkt

In Kamperpoort, naast de IJsselhallen, vind je dit grote studentencomplex: hier wonen maar liefst 82 studenten!

Waterstraat

Droom je van je eigen appartement in de historische Zwolse binnenstad? Lekker alles voor jezelf en alle winkels, restaurants en cafés van het gezellige centrum praktisch in je achtertuin? Goed nieuws: de SSH verhuurt zes studentenwoningen in een prachtig pand aan de Waterstraat/Buitenkant.