Kamer studentencomplex

Hortensiastraat

Het studentencomplex aan de Hortensiastraat heeft in totaal 44 kamers en woningen. Het complex ligt in de wijk Assendorp, waar veel studenten wonen. In vijf minuten fiets je naar het Zwolse stadscentrum en het treinstation.

Leliestraat

Het studentencomplex aan de Leliestraat heeft in totaal 145 kamers en woningen. Het complex ligt in de wijk Assendorp, waar veel studenten wonen. In vijf minuten fiets je naar het Zwolse stadscentrum en het treinstation.

Piet Heinstraat | De Ruyterstraat

In Wipstrik verhuurt de SSH vierentwintig kamers in twee nieuwe panden aan de Piet Heijnstraat en De Ruyterstraat. De gebouwen aan de Piet Heijnstraat en De Ruyterstraat zijn drie etages hoog. Op elke etage is er een studentenhuis met vier kamers.

Rijnlaan

Rijnlaan is een studentencomplex waar SSH 56 kamers verhuurt aan zowel Nederlandse als internationale studenten. Een fantastische plek om medestudenten van over de hele wereld te ontmoeten! Het gebouw ligt in een woonwijk aan de noordkant van Zwolle, op zo'n 15 minuten fietsen van het centrum.

The Hive

Het studentencomplex The Hive in Zwolle bestaat uit 96 kamers. De SSH verhuurt de kamers aan studenten. Hier woon je op kamers dichtbij het station en Hogeschool Windesheim. Een groot deel van de kamers is gemeubileerd en verhuurt de SSH aan studenten van Windesheim Honours College.

Vechtstraat

Net buiten het Zwolse stadscentrum verhuurt de SSH zestien ruime kamers in de Vechtstraat. De kamers bevinden zich boven winkels, dus je hoeft niet ver voor je dagelijkse boodschappen! Bovendien is alle gezelligheid van de binnenstad hier binnen handbereik en in de omgeving vind je veel groen.