Wij werken vanwege het coronavirus zoveel mogelijk vanuit huis. De bezetting op onze kantoren is daarom beperkt. We verzoeken je daarom om eerst onze online FAQ te checken. Staat jouw vraag daar niet tussen? App ons (+31 88 730 4200) of mail ons dan (info@sshxl.nl). Je kunt ons alleen bellen voor urgente reparatieverzoeken. Dit doe je door te bellen naar ons algemene nummer (+31 88 730 4200) en de 1 te kiezen in ons keuzemenu.

Zwolle

900 kamers en studio’s voor studenten

De SSH verhuurt in Zwolle ruim 900 studentenkamers en studio’s, verspreid over de hele stad. Ons aanbod is zeer divers: we hebben prachtige studio’s in het nieuwe Talentenplein, maar we verhuren ook kamers in mooie historische panden zoals aan de Buitenkant.

381 kamers en 520 studio’s

 

Waarvan 191 gemeubileerde kamers voor internationale studenten (Short Stay)

Indicatie benodigde inschrijftijd: kamer  > 6 maanden, studio  > 2,5 jaar (uitleg)

Wonen als student in Zwolle

Deze prachtige Hanzestad ligt aan de rivieren de IJssel en het Zwartewater. Zwolle heeft een middeleeuws standscentrum dat lekker compact is. Als student heb je hier alles binnen handbereik: leuke winkeltjes, terrasjes, kroegen en poppodium Hedon. Lekker eten is hier ook geen probleem. De Librije is natuurlijk het bekendste restaurant van Zwolle, maar gelukkig zijn er ook veel eetcafétjes voor studenten die iets minder te besteden hebben!

Contact met de SSH - kantoor Zwolle