SEQUOIA

318 studio's - in aanbouw
Utrecht Oost
21 m2

Op het voormalig KPN-terrein aan de Burgemeester Fockema Andreaelaan in Utrecht ontwikkelen Jebber en de SSH samen zo'n 750 - 800 woningen voor studenten en starters. Het terrein "De Kwekerij" ligt op een centrale locatie precies tussen het centrum van Utrecht en De Uithof (Utrecht Science Park) in. Het terrein is in 2008 aangekocht door de SSH. De titel “De Kwekerij” is een verwijzing naar het verleden waarin dit gebied diverse tuinderijen herbergde.

Studenten- en starterswoningen
De locatie wordt ingericht door de SSH en Jebber en bestaat uit drie fasen. De SSH ontwikkelt Fase I: Sequoia, 318 studenten studio's in één woontoren. Fase II & III worden uitgevoerd door Jebber. De sloop van de oude KPN toren is inmiddels begonnen. We verwachten dat de bewoners van Sequoia in het voorjaar van 2020 hun gloednieuwe studio betrekken.

De studio’s
De studio’s zijn ongeveer 21m2 en hebben een klein keukenblok en een eigen badkamer met douche en toilet. Elke verdieping heeft een grote, gezellige woonkeuken waar de bewoners met elkaar kunnen relaxen, studeren of eten.

Voor wie
Sequoia is een studentencomplex voor studenten. Daarom geldt voor de studio's straks het campuscontract. Bovendien mag je niet te veel verdienen. Kijk hier voor meer informatie over de inkomenstoets.

Schrijf je nu vast in!
De gemiddelde inschrijftijd die je nodig hebt voor een woning in Utrecht is zo’n 18 maanden. Dus zit je in 5-VWO of 5-HAVO? Schrijf je dan alvast in. Dan maak je de grootste kans op een woning! En besluit je om toch niet in Utrecht te gaan studeren, dan kun je terecht in een van de andere SSH-steden.

Volg Sequoia op Facebook

 

Zoek je een kamer?