Studio studentencomplex

Cambridgelaan

In dit markante gebouw op de levendige studentencampus De Uithof wonen 1.002 studenten. De universiteit, hogeschool en tal van voorzieningen zoals een supermarkt, sportcomplex en bars zijn naast de deur. Binnen vijftien minuten fiets je naar het centrum van Utrecht.

Casa Confetti

Casa Confetti is het meest opvallende gebouw van De Uithof en dankt zijn naam aan de vele kleurrijke panelen op de gevel. Dit schitterende gebouw is van verre te zien en staat midden tussen alle gebouwen van de universiteit, hogeschool en voorzieningen zoals een supermarkt en bars.

De Bisschoppen - Salamancapad

De Bisschoppen is herkenbaar aan de twee stijlvolle zwart-rode flats. Dit studentencomplex op het Utrecht Science Park biedt onderdak aan maar liefst 552 studenten.

Johanna

Johanna is het allernieuwste studentencomplex dat de SSH heeft gebouwd aan de Bisschopssteeg in Utrecht Science Park (De Uithof). Hier wonen 655 studenten in de wolken! Het is een prachtig gebouw, waarvan de gevel is bekleed met authentieke blauwe en witte tegels van Koninklijke Tichelaar Makkum.

SEQUOIA

Op het voormalig KPN-terrein aan de Burgemeester Fockema Andreaelaan in Utrecht ontwikkelen Jebber en de SSH samen zo'n 750 - 800 woningen voor studenten en starters.

Tuindorp-West Complex

Het Tuindorp-West Complex (TWC) is een studentencomplex waar 1250 studenten wonen. De SSH bouwde de flats in de jaren zeventig. De gebouwen liggen aan de Van Lieflandlaan, Gisbert Bromlaan, Frits Coerslaan en de Willem Schuylenburglaan.