City Campus MAX

728 woningen
Transwijk
30 m² - 60 m²

Dat City Campus MAX in Transwijk een bijzonder complex is, zie je al van verre. MAX bestaat uit drie torens met in totaal bijna 1000 woningen. In de de twee hoge torens met 22 verdiepingen vind je 558 studio’s en 170 tweekamerappartementen. De kleine toren van 15 verdiepingen heeft 261 koopappartementen.

Alles wat je nodig hebt, vind je hier: je eigen woning met een fantastisch uitzicht over de stad, een gezellig gezamenlijk dakterras en voorzieningen als een broodjeszaak in het gebouw. Ook de locatie is ideaal: vlakbij de uitvalswegen en het tramstation en met de fiets ben je in een kwartier in de Utrechtse binnenstad. Bovendien wandel je in een paar minuten naar Park Transwijk of het Merwedekanaal. Ben je net afgestudeerd en zoek je een eigen stek … dan is dit de plek!

De studio’s
De studio’s zijn ongeveer 30 m² groot. Je beschikt over een woonkamer met een open keuken, waar je elektrisch kunt koken. Verder heb je een aparte badkamer met toilet, waar ook ruimte is om je wasmachine aan te sluiten.

De appartementen
De appartementen met twee kamers hebben naast een woonkamer met open keuken, badkamer met toilet een aparte slaapkamer. Deze tweekamerwoningen zijn tussen 40 m² en 60 m² groot.

Faciliteiten  
Internet: nee
Lift: ja
Parkeergelegenheid:

 

beperkt beschikbaar, betaald parkeren 
(wachtlijst vergunning gemeente Utrecht)
Fietsenstalling: ja
Huisdieren toegestaan: ja

Huurtoeslag
Je kunt zowel voor de studio’s als appartementen huurtoeslag aanvragen. Kijk voor meer informatie op www.toeslagen.nl.

Voor wie
De studio’s en appartementen in City Campus MAX zijn ideaal voor studenten of starters. Het campuscontract is niet van toepassing. Woon je in een SSH-kamer (tijdelijke kamers uitgezonderd) en studeer je of ben je maximaal twee jaar geleden afgestudeerd? Dan is MAX iets voor jou! Je mag niet teveel verdienen als je hier wilt wonen. Lees meer over de inkomenstoets.

Veiligheid
In de algemene ruimte hangen camera's. Met het oog op de bescherming van de privacy van de bewoners en bezoekers heeft de SSH het protocol Cameratoezicht opgesteld.

Woonbestuur
Er is een woonbestuur actief:
www.ccmax.nl
woonbestuurmax@gmail.com
www.facebook.com/citycampusmax

Hoe reageren
Studio
Als er een studio vrijkomt, dan plaatsen we een advertentie op deze website. Klik op de button ‘Huuraanbod’ om te kijken of er iets vrij is. Je kunt hierop reageren als:

  • je al huurder bent van een kamer of woning van de SSH (tijdelijke kamers uitgezonderd);
  • je staat ingeschreven bij WoningNet.

Bovendien moet je bij de toewijzing van een woning de huurovereenkomst voor onbepaalde tijd van jouw huidige kamer of woning van de SSH beëindigen, zodat deze beschikbaar komt voor een nieuwe huurder.

Als de reactietermijn is verstreken, nodigen we de kandidaat met de langste inschrijfduur bij de SSH uit voor een bezichtiging. Je inschrijfduur bij WoningNet is niet van belang. Als je van een kamer verhuist naar een studio, dan verlies je je opgebouwde wachttijd bij WoningNet niet.

Appartement
Als er een appartement vrijkomt, dan plaatst de SSH een advertentie op WoningNet. Je inschrijfduur bij WoningNet is bepalend of je wordt uitgenodigd voor een bezichtiging. Je verliest je wachttijd bij WoningNet als je naar een appartement verhuist.

Zoek je een kamer?