Wij werken vanwege het coronavirus zoveel mogelijk vanuit huis. De bezetting op onze kantoren is daarom beperkt. We verzoeken je daarom om eerst onze online FAQ te checken. Staat jouw vraag daar niet tussen? App ons (+31 88 730 4200) of mail ons dan (info@sshxl.nl). Je kunt ons alleen bellen voor urgente reparatieverzoeken. Dit doe je door te bellen naar ons algemene nummer (+31 88 730 4200) en de 1 te kiezen in ons keuzemenu.

Appartement voor student of starter

Biltstraat 160

Tussen alle prachtige herenhuizen aan de Biltstraat staat dit kleine appartementencomplex met vier studio’s en vier tweekamerappartementen. Je woont hier aan de rand van het Utrechtse centrum, in de zeer populaire wijk Wittevrouwen.

Blauwkapelseweg

Stel het je eens voor: ’s ochtends als je je gordijnen opent, is het eerste wat je ziet het prachtige Griftpark! Deze woningen aan de Blauwkapelseweg hebben dat perfecte uitzicht. ’s Zomers is dit park je tuin: dé plek om lekker te relaxen of te barbecueën.

Dorstige Harthof

Alleen al voor de naam zou je hier willen wonen! Je woont hier prachtig. Het gebouw ligt midden in het Museumkwartier, tussen de Oudegracht en de Lange Nieuwstraat. Je wandelt zo naar de winkels aan de Steenweg of de terrasjes aan het Ledig Erf.

Enny Vredelaan

Het studentencomplex Enny Vredelaan is begin 1980 gebouwd en biedt woonruimte aan ruim 166 studenten. Dit studentencomplex ligt in Rijnsweerd, dicht tegen De Uithof aan en naast het zwembad de Krommerijn. Op de fiets ben je daar in een paar minuten. Utrecht-centrum is hooguit tien minuten fietsen.

Frederik Hendrikstraat

In dit prachtige herenhuis in het populaire Oudwijk bevinden zich zes studio’s. De Frederik Hendrikstraat is vlakbij het Wilhelminapark en het Rosarium. Er is een grote gezamenlijke achtertuin, waar alle bewoners gebruik van kunnen maken.

Graaf Adolfstraat

In dit prachtige pand in het populaire Oudwijk bevinden zich drie studio’s. De Graaf Adolfstraat is vlakbij het Wilhelminapark en het Rosarium. Er is een grote gezamenlijke achtertuin, waar alle bewoners gebruik van kunnen maken. Het Wilhelminapark is vlakbij.

Gruttershof

Dit appartementencomplex vind je vlakbij het punt waar de Oudegracht en de Weerdsingel bij elkaar komen. In de sfeervolle Vogelenbuurt vind je de woningen aan de Gruttersdijk en Gruttershof. Op mooie zomeravonden geniet je op de trappen bij de Weerdsluis van een ijsje van de ijssalon in de molen.

Jeruzalemstraat

Deze mooie woningen liggen in een heerlijk rustig steegje tussen de Maliesingel en de Nieuwegracht, Het gebouw beschikt over een terras, waar het goed toeven is in de zomer. Wil je wat meer ruimte? Dan strijk je neer in Park Lepelenburg, dat praktisch in je achtertuin ligt.

Kariboestraat

Dit leuke appartementencomplex ligt in de Bokkenbuurt, aan de zuidkant van het Utrechtse centrum.  De SSH verhuurt hier 131 woningen op een aantrekkelijke locatie.

Keizerstraat

Wonen midden in de Utrechtse binnenstad, wie wil dat nu niet? In dit leuke appartementencomplex aan de Keizerstraat kun je wonen in een van de 83 woningen. Gezellige cafeetjes, goede koffiebars en leuke winkeltjes vind je hier gelijk als je de deur uitloopt.

Kloksteeg

Midden in het Utrechtse centrum, naast het Lucas Bolwerk, vind je de woningen aan de Kloksteeg. Hier vind je leuke appartementen en studio’s met een eigen keuken en badkamer. Als je hier woont heb je alles binnen handbereik: gezellige cafeetjes en koffiebars en leuke winkeltjes.

Korte Jufferstraat

Zoek je een woning midden in de Utrechtse binnenstad? Aan de Korte Jufferstraat vind je leuke woningen met een eigen keuken en badkamer. Alles wat je als student of starter nodig hebt vind je hier. Leuke winkeltjes, restaurants en koffiebars zijn binnen handbereik!

Krommerijn

Vlakbij het Ledig Erf, staat dit leuke complex met starterswoningen. Het gebouw ligt prachtig, met uitzicht op de Krommerijn. Naast de gezellige terrasjes van het Ledig Erf zijn ook de leuke winkeltjes in de Twijnstraat en de restaurants aan de Oosterkade binnen handbereik.

Kruisstraat 150

Op de hoek van de Biltstraat en de Kruisstraat staat deze woning. Het gebouw was voorheen onderdeel van de Stevensfundatie, de naam die nog prijkt op de gevel. Een mooie plek om te wonen, vlakbij de Maliesingel en het Lucas Bolwerk.

Martinusschool Oudegracht

Dit prachtige gebouw was vroeger de Sint Martinusschool. De oude lokalen zijn nu woningen, het zijn mooie ruimtes met hoge plafonds. De woningen liggen op een rustig stukje van de Oudegracht aan de Tolsteegzijde.

Monseigneur van de Weteringstraat

In het populaire Oudwijk heeft de SSH zes woningen gerealiseerd in de mooie Monseigneur van de Weteringstraat.  Een fantastische plek om te wonen: tussen de Bilstraat en de gezellige Nachtegaalstraat met zijn talloze winkeltjes en restaurantjes.

Nobeldwarsstraat

Deze leuke woning bevindt zich midden in het Utrechtse centrum, vlakbij het Lucas Bolwerk. Als je de deur uitloopt komt je gelijk terecht in het groene park rondom de singels. Ideaal voor je wekelijkse hardloopronde!

Nobelstraat

Dit mooie appartementencomplex aan de Nobelstraat ligt praktisch aan het Janskerkhof. Gezellige cafeetjes en goede koffiebars dienen zich direct aan als je de deur uitloopt.

Pieterstraat

De Pieterstraat is een idyllisch straatje tussen de Kromme Nieuwegracht en de Pieterskerk, midden in de historische binnenstad van Utrecht. Dit prachtige pand met karakteristieke gevel biedt ruimte aan twintig starterswoningen. Een heerlijke plek om te wonen!

Reguliersteeg

De woningen bevinden zich aan een gezamenlijk hofje in de Reguliersteeg, een smalle doorgang tussen de Oudegracht en de Lange Nieuwstraat.

Schepenmakerssteeg

In dit piepkleine steegje tussen de Lauwerecht en de Vecht, net ten noorden van de binnenstad, bevinden zich drie woningen. Dit pand maakte vroeger deel uit van het Rosaklooster. Bij het winkelcentrum aan de Draaiweg kun je terecht voor je dagelijkse boodschappen.

Springweg

Dit rijksmonument dateert uit eind 19e eeuw. In dit gebouw zat vroeger de Marnixschool. Hierin zijn nu vijf appartementen gerealiseerd. Het gebouw heeft een prachtige gevel en is omgeven door andere mooie historische panden.

Vletweide

Heerlijk wonen in het groen! De Vletweide bevindt zich aan de rand van Bunnik en is omgeven door bossen en weilanden. Je kunt er heerlijk wandelen bij de Krommerijn en het landgoed Amelisweerd. Dit klinkt misschien afgelegen, maar je kunt de Vletweide goed te bereiken met het openbaar vervoer.

Willem de Zwijgerstraat

Oudwijk is misschien wel de populairste wijk in Utrecht. De Willem de Zwijgerstraat komt uit op Utrechts grootste achtertuin: het Wilhelminapark. De woningen aan de Willem de Zwijgerstraat hebben toegang tot een gezamenlijke tuin, waar je je fiets kunt stallen, maar ook lekker kunt zitten.