Wij werken vanwege het coronavirus zoveel mogelijk vanuit huis. De bezetting op onze kantoren is daarom beperkt. We verzoeken je daarom om eerst onze online FAQ te checken. Staat jouw vraag daar niet tussen? App ons (+31 88 730 4200) of mail ons dan (info@sshxl.nl). Je kunt ons alleen bellen voor urgente reparatieverzoeken. Dit doe je door te bellen naar ons algemene nummer (+31 88 730 4200) en de 1 te kiezen in ons keuzemenu.

Utrecht

Studentenkamers en -woningen in Utrecht

Droom je van een kamer op een gezellig groot studentencomplex zoals het IBB? Wil je graag met een paar huisgenoten in een monumentaal stadspand bij het Wilhelminapark of Griftpark wonen? Of past een kamer of studio in een modern complex op Utrecht Science Park - zoals Johanna of Casa Confetti - meer bij jou? De SSH heeft het allemaal!
 

   13.000 kamers
en woningen

Waarvan 900 gemeubileerde
kamers voor internationale
studenten (Short Stay)

Indicatie benodigde inschrijftijd: kamer  > 18 maanden,
studio  > 5 jaar (uitleg)

Utrecht staat bekend om haar prachtige historische centrum. Je kunt hier heerlijk struinen langs de Oudegracht met haar werfkelders, de Nieuwegracht, het Museumkwartier, de Zeven Steegjes, de Domtoren en de vele kerken die de stad rijk is. Je voelt de geschiedenis, maar ondertussen ademt alles in Utrecht een gezellige studentensfeer uit. Niet zo gek, want in Utrecht wonen maar liefst 70.000 studenten. In de binnenstad wemelt het van de kroegen, terrasjes, filmtheaters, koffiebarretjes en kappers met studentenkorting. In de zomer zijn parken als het Lepelenburg en Wilhelminapark de achtertuin van veel studenten, waar ze in het zonnetje studeren of picknicken.

Contact met de SSH - kantoor Utrecht