Wij werken vanwege het coronavirus zoveel mogelijk vanuit huis. De bezetting op onze kantoren is daarom beperkt. We verzoeken je daarom om eerst onze online FAQ te checken. Staat jouw vraag daar niet tussen? App ons (+31 88 730 4200) of mail ons dan (info@sshxl.nl). Je kunt ons alleen bellen voor urgente reparatieverzoeken. Dit doe je door te bellen naar ons algemene nummer (+31 88 730 4200) en de 1 te kiezen in ons keuzemenu.

Tilburg

De SSH verhuurt 705 studio's en kamers in TalentSquare

Op jezelf wonen hoort erbij als je gaat studeren! Je kunt natuurlijk een kamer zoeken in een studentenhuis. Maar het is toch veel fijner om te wonen in een studio met je eigen keuken, badkamer en toilet? Dat kan in TalentSquare. De SSH verhuurt op deze prachtige, centrale plek ruim 700 studio’s en kamers.

455 studio's (basic, comfort en comfort+) 250 gemeubileerde kamers voor internationale studenten (Short Stay) indicatie benodigde inschrijftijd: 9-12 maanden (uitleg)

Bekijk alle SSH locaties in Tilburg op de kaart

Wonen als student in Tilburg

Tilburg is een echte studentenstad, met meer dan 29.000 studenten uit binnen- en buitenland. Tilburg heeft een gezellige compacte binnenstad, met leuke winkels en cafeetjes. Je komt geheid bekenden tegen als je even de stad in loopt! Het grootste evenement van het jaar is de Tilburgse Kermis, die tien dagen duurt en meer dan een miljoen bezoekers trekt. Ook carnaval is elk jaar weer een enorm feest, als de stad verandert in Kruikenstad.

Contact met de SSH - kantoor Tilburg