Studio studentencomplex

't Leidsche Veem

Aan de voet van de Erasmusbrug aan de Wilhelminakade/Prinsendam vind je ’t Leidsche Veem. Een voormalig pakhuis dat ligt in het nieuw ontwikkelde stadscentrum ‘De Kop van Zuid’. Dit studentencomplex wordt omringd door indrukwekkende woontorens, winkels, en horecagelegenheden.

Caland II

Dit prachtige voormalige havenpakhuis ligt aan de Rivierstraat in het Scheepvaartkwartier met prachtige monumentale gebouwen. Vlakbij vind je de Euromast, een heerlijk stadspark, een supermarkt en het Westelijk Handelsterrein. Het centrum van Rotterdam en het Erasmus MC liggen pal naast de deur.

d'Blaauwe Molen

Net als de studentenflat Overhoningen ligt d'Blaauwe Molen aan de Struisenburgdwarsstraat in de wijk Kralingen.

Hatta-gebouw

Het Hatta-gebouw ligt aan de Burgemeester Oudlaan op campus Woudestein van de Erasmus Universiteit. Het studentencomplex biedt woonruimte aan 372 Nederlandse en buitenlandse studenten. Het Hatta-gebouw is de ideale woonplek: wonen waar je studeert en andersom.

Pand de Vries

Pand de Vries ligt prachtig aan het water aan de Struisenburgstraat in Rotterdam, vlakbij de grote studentencomplexen D'Blaauwe Molen en Overhoningen. Dit studentenhuis is een voormalige drukkerij van Heinekenetiketten. Hier wonen nu 22 studenten van Erasmus University College.