Studio studentencomplex

Hoendiep

Hoendiep is een nieuw studentencomplex in de stad Groningen, bestemd voor geselecteerde PhD studenten met een beurs. De rustige buurt en de locatie, namelijk net buiten het centrum van Groningen, maken het een perfecte plek om te wonen.

Hofstede de Grootkade

Een nieuw gebouw met luxe studio’s en appartementen en een centrale ligging.

Moesstraat 8

Een mooi en licht internationaal studentenhuis, gebouwd om een oude klokkentoren. Het gebouw staat aan de noordkant van Groningen, tussen Campus Zernike en het centrum. De kamers zijn gereserveerd voor bachelor en master studenten. De studio's kun je boeken via ons reguliere aanbod.

Planetenlaan

Werk of studeer je op de Zernike Campus? Dan is een appartement in het gebouw de Planetenlaan een goede optie! De locatie is ideaal, vijf minuten fietsen naar Zernike Campus en tien minuten naar het centrum.

Upsilon

Het spiksplinternieuwe studentencomplex ligt op een mooie locatie tussen het centrum van Groningen en de Zernike Campus. De studio’s en kamers zijn gereserveerd voor Bachelor en Master studenten die studeren aan de Rijkuniversiteit Groningen of de Hanzehogeschool. De appartementen zijn gereserveerd voor PhD studenten.