Short Stay

De SSH verhuurt gemeubileerde kamers en woningen die zijn gereserveerd voor de internationale gasten van diverse onderwijsinstellingen en instanties. Dat noemen we de Short Stay.

Albertine Agnesplein

Dit gebouw aan het Albertine Agnesplein is een leuk en oud gebouw in de Oranjebuurt. Deze voormalige school bevindt zich middenin een gezellige familiebuurt. De kamers in dit gebouw zijn gereserveerd voor exchange studenten.

Bisschop Nierman Centrum (BNC)

Het Bisschop Nierman Centrum (BNC) is een geliefde plek onder internationale studenten. Zernike Campus is vijf minuten fietsen en het centrum van Groningen slechts tien minuten. De kamers zijn gereserveerd voor bachelor, master en ultra short stay studenten.

Blekerslaan

In de populaire studentenwijk Oosterpoort ligt de Blekerslaan. Vanaf dit gebouw ben je met de fiets twintig minuten onderweg naar Zernike Complex. Het centrum van Groningen is slechts vijf minuten fietsen. De kamers zijn gereserveerd voor bachelor en master studenten.

Frascati International Students House

Pal naast het station is dit nieuwe studentencomplex gerealiseerd. Prachtig wonen op een steenworp afstand van het centrum en goed bereikbaar met het openbaar vervoer! De kamers in dit gebouw zijn gereserveerd voor bachelor en master studenten.

Kornoeljestraat

De ideale locatie maakt dit gebouw populair maakt bij internationale studenten. Het is dichtbij Zernike Campus en met de fiets ben je binnen tien minuten in het centrum. De kamers in dit gebouw zijn gereserveerd voor exchange studenten.

Kraneweg-Melkweg

Wil je in een karakteristiek gebouw wonen, dichtbij het centrum van Groningen? Dan is Melkweg/Kraneweg jouw keuze. Zernike Campus is goed bereikbaar; slechts vijftien minuten fietsen. De kamers zijn gereserveerd voor exchange studenten.

Martinihouse

Een voormalig hotel dat is omgetoverd tot studentenhuisvesting met 62 eenpersoonskamers en twee tweepersoonskamers. Het Martinihouse ligt aan de zuidkant van Groningen. De kamers in dit gebouw zijn gereserveerd voor bachelor en master studenten.

Moesstraat 16

Een kleinschalig gezellig internationaal studentenhuis tussen Zernike Campus en het centrum. Ontspannen kun je in het nabijgelegen Noorderplantsoen. De kamers in dit gebouw zijn gereserveerd voor exchange studenten.

Moesstraat 8

Een mooi en licht internationaal studentenhuis, gebouwd om een oude klokkentoren. Het gebouw staat aan de noordkant van Groningen, tussen Campus Zernike en het centrum. De kamers zijn gereserveerd voor bachelor en master studenten. De studio's kun je boeken via ons reguliere aanbod.

Suite 23

Van Swietenlaan 23

Upsilon

Het spiksplinternieuwe studentencomplex ligt op een mooie locatie tussen het centrum van Groningen en de Zernike Campus. De studio‚Äôs en kamers zijn gereserveerd voor Bachelor en Master studenten die studeren aan de Rijkuniversiteit Groningen of de Hanzehogeschool. De appartementen zijn gereserveerd voor PhD studenten.

Winschoterdiep

Dit is een voormalig kantoor van KPN. Tegenwoordig wonen hier 338 internationale bachelor, master en exchange studenten in gemeubileerde kamers. Op de fiets ben je in vijf minuten in het centrum en in 25 minuten op het Zernike Complex.