Kamer studentenhuis

De Remise

Ben jij op zoek naar een kamer op steenworp afstand van de gezellige Amersfoortse binnenstad en de HU Amersfoort, die tevens gemakkelijk bereikbaar is met het openbaar vervoer? Dan is wonen aan De Remise iets voor jou! De Remise werd in 2009 gebouwd en bestaat uit zes studentenhuizen.

Grote Koppel

Het studentenhuis aan de Grote Koppel biedt alle gemakken die je als student nodig hebt: zeer ruime kamers op een toplocatie in het Oliemolenkwartier, dé hotspot van Amersfoort.

Hendrik van Viandenstraat

Dit studentenhuis aan de Hendrik van Viandenstraat 29 ligt aan de zuidkant van het centrum van Amersfoort. Het is een levendige straat met veel winkels. Met het prachtige Plantsoen Oost en Park Randenbroek is er ook lekker veel groen in de buurt.

Kamp 67

Wanneer je de Langestraat uitloopt en de stadspoort ziet opdoemen, stop dan vooral niet! Als je onder de stadspoort doorloopt kom je namelijk uit in De Kamp. In deze levendige winkelstraat is werkelijk alles te vinden.

Muurhuizen 217

Dit prachtige rijksmonument met een karakteristieke trapgevel ligt in het middeleeuwse centrum van Amersfoort. Dit studentenhuis is een unieke plek om je studententijd door te brengen: de historische binnenstad en alle winkels en cafeetjes zijn allemaal binnen handbereik.

Spoorstraat

Wil jij wonen in een prachtig herenhuis op een perfecte locatie? Dan is de Spoorstraat iets voor jou! De SSH verhuurt ruime kamers en zelfstandige woonunits in een aantal herenhuizen aan de Spoorstraat: nummer 3, 7 en 9.