Wij werken vanwege het coronavirus zoveel mogelijk vanuit huis. De bezetting op onze kantoren is daarom beperkt. We verzoeken je daarom om eerst onze online FAQ te checken. Staat jouw vraag daar niet tussen? App ons (+31 88 730 4200) of mail ons dan (info@sshxl.nl). Je kunt ons alleen bellen voor urgente reparatieverzoeken. Dit doe je door te bellen naar ons algemene nummer (+31 88 730 4200) en de 1 te kiezen in ons keuzemenu.

Amersfoort

300 kamers en studio’s voor studenten

De SSH verhuurt in Amersfoort 300 studentenkamers en studio’s, verspreid over de hele stad. We hebben gezellige kamers midden in de Amersfoortse binnenstad en met de HU Amersfoort op steenworp afstand. Wil je juist wat meer buiten het centrum wonen? Dan kan dat ook!

300 kamers en studio's 6 locaties in de stad indicatie benodigde inschrijftijd: 
> 14 maanden (uitleg)

 

Wonen als student in Amersfoort

Amersfoort is kleinschalig, gevarieerd én gezellig. De ‘Lange Jan’ is de bekendste blikvanger van de stad, maar dat is zeker niet de enige bezienswaardigheid; het hele centrum met middeleeuwse stadsmuren, poorten en singels is ronduit prachtig en geliefd bij studenten. In Amersfoort kun je namelijk lekker shoppen, een terrasje pikken, naar stadsstrand Zandfoort aan de Eem of op kroegentocht. Wist je dat Miss Montreal hier haar eerste optreden gaf? Amersfoort is hard op weg een echte studentenstad te worden, o.a. vanwege het feit dat de Hogeschool Utrecht hier gevestigd is.

Contact met de SSH - kantoor Amersfoort