Wij werken vanwege het coronavirus zoveel mogelijk vanuit huis. De bezetting op onze kantoren is daarom beperkt. We verzoeken je daarom om eerst onze online FAQ te checken. Staat jouw vraag daar niet tussen? App ons (+31 88 730 4200) of mail ons dan (info@sshxl.nl). Je kunt ons alleen bellen voor urgente reparatieverzoeken. Dit doe je door te bellen naar ons algemene nummer (+31 88 730 4200) en de 1 te kiezen in ons keuzemenu.

Wist je dat je bij de SSH samen kan wonen met vluchtelingen?

Dit project, in samenwerking met Academie van de Stad, loopt ondertussen al een tijdje en de ervaringen van alle partijen zijn positief! Zowel de (student)vluchteling als Nederlandse studenten maken hierbij zelf de keuze om samen te gaan wonen. Zodra er een kamer in je huis vrij komt kan je je samen met je huisgenoten hiervoor aanmelden. Om een goede match te kunnen maken tussen jullie huis en de vluchteling komt één van de Community Builders langs om kennis te maken. Na de kennismaking kijken de Community Builders wie er bij jullie huis past, bijv. op persoonlijk vlak. Vervolgens maken jullie thuis kennis met de vluchteling. Als het klikt tussen beiden, worden jullie huisgenoten!
 
Daarnaast organiseren de Community Builders ook regelmatig leuke activiteiten zoals een bowlingavonden en barbecues voor alle deelnemende studentenhuizen. 


Wil je meer weten over dit project of je aanmelden, kijk dan op: https://www.sshxl.nl/wonen-met-een-vluchteling