Wij werken vanwege het coronavirus zoveel mogelijk vanuit huis. De bezetting op onze kantoren is daarom beperkt. We verzoeken je daarom om eerst onze online FAQ te checken. Staat jouw vraag daar niet tussen? App ons (+31 88 730 4200) of mail ons dan (info@sshxl.nl). Je kunt ons alleen bellen voor urgente reparatieverzoeken. Dit doe je door te bellen naar ons algemene nummer (+31 88 730 4200) en de 1 te kiezen in ons keuzemenu.

Utrechts studentenhuis wint maandprijs SER

De bewoners van een SSH studentenhuis aan de Noorderstraat in Utrecht hebben de eerste maandprijs van de Student Energy Race in de wacht gesleept. In de afgelopen maand hebben zij ruim 65% bespaard op elektra en gas, een zeer knappe prestatie!

Na een inspirerende workshop waarin de deelnemers advies kregen over hun energieverbruik en het besparen van energie zijn de deelnemers vol enthousiasme aan de slag gegaan. Ze hebben onder andere lampen vervangen door LED verlichting en radiatorfolie aangebracht maar de grootste besparing komt door het aanpassen van hun gedrag. Zo douchen ze korter en gaat de verwarming bij veel deelnemende huizen een graadje lager.

De winnaars van deze maand krijgen een bierproeverij bij instock.