The Eco Crazy 88

Woon je in Utrecht in een leuk studentenhuis? Heb je deep down wel wat liefde voor een groene levensstijl? Zou je met jouw studentenhuis een avontuurlijke reis willen winnen? De SSH werkt mee aan The Eco Crazy 88 in Utrecht; een battle tussen studentenhuizen!

The Eco Crazy 88
The Eco Crazy 88 is een battle tussen 20 studentenhuizen waarin je met je huisgenoten zoveel mogelijk van de 88 opdrachten uitvoert. De battle gaat begin februari 2016 van start met een knallend lanceringsevent en eindigt 10 weken later in maart. Er vallen verschillende weekprijzen te verdienen en het team dat wint gaat op een avontuurlijke reis. Natuurlijk is er ook een mooie afsluiting aan het eind van de rit en tijdens dit feest wordt de klimaatreis uitgereikt.
De Eco Crazy 88 is onderdeel van de campagnes Koelestudenten en Weetwatjeverbruikt en wordt uitgevoerd door  Jongeren Milieu Actief en de Natuur en Milieufederatie Utrecht (NMU).

Hoe doe je mee?
Elke week worden er via Facebook nieuwe opdrachten bekend gemaakt om uit te voeren. Je legt het resultaat van de opdracht vast op foto, en één van de teamleden deelt het op een besloten Facebookgroep van Koelestudenten en NMU. Dit is het bewijs waarmee je recht krijgt op de punten. De scores worden bijgehouden en elke week staan de tussenstand en de leukste foto's op de Facebookpagina.

Hoe kun je inschrijven?
Teams kunnen meedoen vanaf 3 personen en kunnen zich hier inschrijven. Maak je gebruik van de Early Bird-inschrijving door je vóór 1 januari 2016 op te geven? Dan verdient jouw team alvast een voorsprong van 100 punten. Heb je nog geen of niet genoeg teamleden? Geen zorgen! Zolang je het maar vóór 1 januari doet kun je gebruik maken van de Early Bird-inschrijving en dan heb je nog tot de sluiting van de reguliere inschrijving op 23 januari om je teamleden bij elkaar te sprokkelen.
Kijk voor meer informatie op: http://koelestudenten.nl/the-eco-crazy-88/

Veel succes!
De SSH