Studenten Windesheim Honours College verhuisd naar nieuwe kamers

In de studentenhuizen van Dortmundstraat | Lunenstraat in Zwolle wonen vanaf deze maand studenten van het Windesheim Honours College. Studentenhuisvester SSH heeft het studentencomplex speciaal opnieuw ingericht voor deze studenten, die hier in het eerste jaar van hun opleiding komen wonen.

Huisvesting Windesheim Honours College

Het Honours College is een speciale opleiding van Windesheim. Het programma Global Project and Change Management voor geselecteerde studenten die een bijdrage willen leveren aan een duurzamere wereld. Alle voorzieningen worden geboden zodat zij zich optimaal kunnen focussen op hun studie. Het studentencomplex aan de Dortmundstraat | Lunenstraat heeft een goede ligging, vlakbij het station en de campus van Windesheim.

Studentenhuisvester SSH heeft de kamers gemeubileerd en het studentencomplex mooi ingericht, zodat de studenten dit niet allemaal zelf hoeven te regelen en ze hier prettig kunnen wonen. Volgende maand pakt deltaWonen, eigenaar van het gebouw, de gemeenschappelijke gangen nog aan.

Blij verrast

Vanaf 1 augustus  zijn de eerste studenten verhuisd naar hun kamers. De studenten zijn erg enthousiast over hun kamer. Majlen Schonewille: “Toen ik de kamer binnen kwam, werd ik blij verrast door de grote ruimte. Zo schoon, netjes en nieuw heb ik een studentenkamer nog nooit gezien! Ook erg handig dat de kamer al gemeubileerd is. Nu wordt het beginnen aan de nieuwe studie nog leuker!” Inmiddels zijn er 65 kamers exclusief voor de eerstejaars studenten van het Honours College ingericht en verhuurd, volgende zomer komen daar nog eens 15 kamers bij.