Wij werken vanwege het coronavirus zoveel mogelijk vanuit huis. De bezetting op onze kantoren is daarom beperkt. We verzoeken je daarom om eerst onze online FAQ te checken. Staat jouw vraag daar niet tussen? App ons (+31 88 730 4200) of mail ons dan (info@sshxl.nl). Je kunt ons alleen bellen voor urgente reparatieverzoeken. Dit doe je door te bellen naar ons algemene nummer (+31 88 730 4200) en de 1 te kiezen in ons keuzemenu.

Rob Donninger nieuwe directeur bestuurder van de SSH

Rob Donninger start per 1 maart 2019 als directeur bestuurder bij de SSH. Hij volgt Ton Jochems op die vanaf 2000 directeur bestuurder van de studentenhuisvesting was. Rob Donninger is op dit moment nog als directeur bestuurder werkzaam bij Woonforte te Alphen aan den Rijn en brengt een brede volkshuisvestelijke en bestuurlijke ervaring met zich mee.

“Ik wil me graag inzetten voor de broodnodige betaalbare huisvesting voor studenten en jongeren. Daarnaast is er  nog de uitdaging om het  bezit verder te verduurzamen en de dienstverlening te digitaliseren zodat deze beter aansluit op de behoeften van onze klanten” aldus Rob Donninger. Jan van der Moolen, voorzitter Raad van Commissarissen geeft aan: “We zijn ervan overtuigd dat we met de benoeming van Rob als directeur bestuurder een mooie koers inslaan en onze ambities verder kunnen realiseren”.

Rob Donninger, nieuwe directeur bestuurder van de SSH