Wij werken vanwege het coronavirus zoveel mogelijk vanuit huis. De bezetting op onze kantoren is daarom beperkt. We verzoeken je daarom om eerst onze online FAQ te checken. Staat jouw vraag daar niet tussen? App ons (+31 88 730 4200) of mail ons dan (info@sshxl.nl). Je kunt ons alleen bellen voor urgente reparatieverzoeken. Dit doe je door te bellen naar ons algemene nummer (+31 88 730 4200) en de 1 te kiezen in ons keuzemenu.

Inkomensverklaring aanvragen kan nu ook online

Vanaf 2017 kan je de inkomensverklaring van de Belastingdienst ook online aanvragen. Een groot voordeel is dat je de inkomensverklaring direct ‘in huis’ hebt en kan uploaden op je persoonlijke pagina van Mijn SSH.

Waarvoor heb je een inkomensverklaring nodig?
Als je een kamer bij de SSH wilt huren mag je niet teveel verdienen. Voordat je onze nieuwe huurder wordt controleren wij je inkomen. De controle doen we aan de hand van een bewijs van inschrijving van je onderwijsinstelling en een bewijs van studiefinanciering of een inkomensverklaring van de Belastingdienst. Je uploadt hiervoor de documenten na inschrijving bij de SSH op je persoonlijke pagina van Mijn SSH. Lees meer over de zogenaamde inkomenstoets.

Waar vraag je de inkomensverklaring aan?
Je vraagt de inkomensverklaring aan bij de Belastingdienst. Tot vorig jaar was dit alleen mogelijk via de Belastingtelefoon. Vanaf 2017 kan dat ook online via Mijn Belastingdienst.