Wij werken vanwege het coronavirus zoveel mogelijk vanuit huis. De bezetting op onze kantoren is daarom beperkt. We verzoeken je daarom om eerst onze online FAQ te checken. Staat jouw vraag daar niet tussen? App ons (+31 88 730 4200) of mail ons dan (info@sshxl.nl). Je kunt ons alleen bellen voor urgente reparatieverzoeken. Dit doe je door te bellen naar ons algemene nummer (+31 88 730 4200) en de 1 te kiezen in ons keuzemenu.

In gesprek met huurders over hospiteren

De SSH gaat graag met haar huurders in gesprek. Door middel van focusgroepen willen we verschillende thema’s bespreken en achterhalen hoe onze bewoners ergens over denken en wat de SSH volgens hen goed doet en waar ruimte voor verbetering is.

Op 12 december vond de focusgroep met als thema ‘Hospiteren’ plaats. Negen huurders en deelden hun mening over en ervaringen met dit onderwerp. De sessie eindigde met een opdracht waarbij de deelnemers een aanbeveling mochten doen om de grootste ergernis aan te pakken: hospitanten die niet op komen dagen op een hospiteeravond.

Heb je interesse om deel te nemen aan een van onze focusgroepen? Houd onze Facebookpagina in de gaten of stuur alvast een e-mail naar: communicatie@sshxl.nl. Wij nemen dan contact met je op als er een nieuwe focusgroep gepland staat.

Heb je zelf een leuk idee voor een thema waar de SSH aandacht aan zou moeten besteden? Ook dat horen we graag! Stuur je idee naar communicatie@sshxl.nl