Wij werken vanwege het coronavirus zoveel mogelijk vanuit huis. De bezetting op onze kantoren is daarom beperkt. We verzoeken je daarom om eerst onze online FAQ te checken. Staat jouw vraag daar niet tussen? App ons (+31 88 730 4200) of mail ons dan (info@sshxl.nl). Je kunt ons alleen bellen voor urgente reparatieverzoeken. Dit doe je door te bellen naar ons algemene nummer (+31 88 730 4200) en de 1 te kiezen in ons keuzemenu.

Hoe gastvrij ben jij? Voorkom diefstal, Stop Heling!

Open ramen, onafgesloten deuren, zichtbare waardevolle spullen, het wordt de inbrekers nog steeds te makkelijk gemaakt. Studentenwoningen zijn vaak een eenvoudig doelwit. Je moet er toch niet aan denken dat een dief er met je laptop met daarop je studieopdrachten, foto’s of scripties vandoor gaat?

Wat kan jij doen om diefstal te voorkomen?

  • Laat geen deuren en ramen openstaan waarop geen zicht is. Het zal je verbazen waar een inbreker door naar binnen komt.
  • Loop eens door je kamer en registreer al je waardevolle bezittingen met de Stop Heling app. Handig voor de verzekering en politie, zij weten bij een vondst van gestolen spullen meteen dat ze van jou zijn.
  • Activeer anti-diefstalsoftware op je computer en mobiele telefoon. Met Track&Trace software vergroot je de kans om je gestolen apparaten snel terug te vinden (kijk bijvoorbeeld op https://preyproject.com).
  • Maak in 15 seconden je smartphone boefproof.
Kamer afgesloten. Inbraak uitgesloten
De campagne Kamer afgesloten | Inbraak uitgesloten valt onder het landelijke Donkere Dagen Offensief van het Ministerie van Veiligheid en Justitie. De gemeente Utrecht richt zich voornamelijk op de veelvoorkomende diefstal in studentenwoningen. SSH steunt deze campagne. SSH vindt het belangrijk dat studenten goed en veilig wonen. Met de handige tips van de gemeente kunnen studenten zelf aan de slag om diefstal te voorkomen, of in ieder geval minder makkelijk te maken.