Wij werken vanwege het coronavirus zoveel mogelijk vanuit huis. De bezetting op onze kantoren is daarom beperkt. We verzoeken je daarom om eerst onze online FAQ te checken. Staat jouw vraag daar niet tussen? App ons (+31 88 730 4200) of mail ons dan (info@sshxl.nl). Je kunt ons alleen bellen voor urgente reparatieverzoeken. Dit doe je door te bellen naar ons algemene nummer (+31 88 730 4200) en de 1 te kiezen in ons keuzemenu.

Heb jij een goed idee? Laat het ons dan weten!

Wij vinden het belangrijk dat goede ideeën van huurders worden beloond. Daarom is in samenwerking met huurderskoepel BoKS een initiatievenfonds in het leven geroepen. Huurders en woonbesturen kunnen een beroep doen op het initiatievenfonds voor initiatieven in en om hun complex. Jaarlijks stelt de SSH hiervoor €30.000 beschikbaar. Per initiatief draagt de SSH maximaal € 5.000 bij.

Doe nu je aanvraag!

Als huurder kun je het hele jaar door aanvragen indienen. Je mag zelf kiezen hoe je je aanvraag indient. Dit kan met een tekst, maar bijvoorbeeld ook een filmpje of een fotoverslag. Twee keer per jaar beoordeelt de SSH samen met het bestuur van BoKS welke inzendingen een bijdrage krijgen. Dit gebeurt in januari en in juni.

Wil je meedingen in deze ronde? Dien dan uiterlijk 31 mei je voorstel in! Stuur een mail met jouw plan naar initiatief@sshxl.nl. We nodigen je vervolgens uit om je plan te presenteren.

Je hoeft niet in een woonbestuur te zitten om een voorstel in te dienen, alle huurders kunnen dit doen. Het is wel belangrijk dat je voorstel wordt gedragen door meerdere bewoners. Hoe meer bewoners achter je voorstel staan, hoe groter de kans dat je aanvraag wordt gehonoreerd. 

Een verzoek wordt niet gehonoreerd als het betrekking heeft op:

Activiteiten waarvoor de SSH op grond van de Woningwet geen ondersteuning mag verlenen (zoals feesten, partijen en evenementen)
Werkzaamheden die behoren tot het reguliere onderhoud aan het complex
Werkzaamheden die zijn opgenomen op de begroting van de SSH in het lopende of het volgende begrotingsjaar