Derde buurtstroomproject op SSH-dak

Na de buurtstroomprojecten op ons kantoor aan de Molenstraat en het complex aan de Dekhuyzenstraat is het tijd voor een vervolg. We starten een derde buurtstroomproject aan de Hekmeijerstraat! Dit is een gezamenlijk project van drie partijen; de SSH, bewoners (de initiatiefnemers) en Energie-U. Met Buurtstroom kunnen bewoners en buurtgenoten gezamenlijk investeren in zonnepanelen en profiteren van de opgewekte stroom via een belastingkorting op de eigen energierekening. Zo gebruiken we ons leegstaande dak voor een duurzaam doel! Initiatiefnemers Hans, Marijn, Caroline en Kevin zijn bewoners en zetten zich volop in om ook van dit project een succes te maken. Op donderdag 2 mei ondertekenden we de intentieverklaring en kunnen ze formeel van start.

Interesse?
Woon je in de postcodegebieden 3571, 3572, 3511, 3512, 3513, 3514 en 3515? Dan kun je zonnepanelen afnemen. Een paneel kost 300€. ls deelnemer lever je een bijdrage aan de productie van duurzame, schone energie! Daarnaast krijg je via je eigen energienota een teruggave  van jouw energiebelasting van circa 12 cent per opgewekte kWh. Dit betekent een verwacht jaarlijks rendement van 4 á 5% op je investering.

Bij interesse kun je een mail sturen naar communicatie@buurtstroom.nl. Vermeld in de titel “vooraanmelding Buurtstroom Griftkwartier 2” en laat verder je adresgegevens achter en het aantal zonnepanelen waarmee je zou willen deelnemen. Je wordt dan op de hoogte gehouden en worden uitgenodigd voor de informatieavond.