Wij werken vanwege het coronavirus zoveel mogelijk vanuit huis. De bezetting op onze kantoren is daarom beperkt. We verzoeken je daarom om eerst onze online FAQ te checken. Staat jouw vraag daar niet tussen? App ons (+31 88 730 4200) of mail ons dan (info@sshxl.nl). Je kunt ons alleen bellen voor urgente reparatieverzoeken. Dit doe je door te bellen naar ons algemene nummer (+31 88 730 4200) en de 1 te kiezen in ons keuzemenu.

De Fietskoerier brengt en haalt SSH-post

Steeds meer SSH-collega’s versturen hun zakelijke post digitaal. Hierdoor neemt het aantal brieven en pakketjes dat de postbode bij ons ophaalt ieder jaar af.

Vanaf komende maand komt de Fietskoerier Utrecht onze niet-digitale post brengen en ophalen. Vaak zal het gaan om kleine hoeveelheden, en dan komt de Fietskoerier daadwerkelijk op de fiets. Grotere hoeveelheden gaan met een fietskar of met de auto. Binnen het netwerk van de Fietskoerier, bijvoorbeeld in Rotterdam, zal de post ook weer per fiets worden verspreid.

We slaan hiermee meerdere vliegen in één klap: het is beter voor het milieu én voor onze bankrekening. Bovendien hopen we dat collega’s hierdoor nog bewuster nadenken of het nodig is om post op een niet-digitale manier te versturen. We kijken uit naar de samenwerking met de Fietskoerier!