Altijd al gedroomd van een modellencarrière van 1 dag?

Wij zijn voor een campagne over duurzaamheid op zoek naar SSH bewoners in Utrecht (m/v) die - tegen een vergoeding van 75€ - willen meewerken aan een fotoshoot. De foto’s worden gebruikt op posters in onze gebouwen en andere online communicatiemiddelen.

We zoeken:

  • Vijf mannen die bereid zijn in zwembroek op de foto te gaan.
  • Drie vrouwen (in normale kleding).
  • Leeftijd: tussen de 18 en 26 jaar.
  • Beschikbaar op donderdag 8 november of zaterdag 10 november.

We laten twee beelden maken en je komt op één of twee foto’s te staan. Het is de bedoeling dat je de hele dag beschikbaar bent.

Aanmelden
Aanmelden kan via ons communicatiebureau YoungWorks, bij Petra van Barneveld: petra@youngworks.nl. Stuur haar voor 31 oktober a.s. je naam, een foto van jezelf en op welke dag(en) je beschikbaar bent. Je hoort uiterlijk 2 november van hen of je geselecteerd bent.

Ook gezocht: locatie!
Daarnaast zijn we op zoek naar een SSH huis in Utrecht dat we kunnen gebruiken als locatie. We zoeken een gezellig huis, met ruime woonkamer (liefst met keuken erin) en ruime badkamer. Denk je dat jouw huis perfect zou zijn? Overleg dan even met je huisgenoten en stuur een foto van die ruimtes naar het bovenstaande adres. Je krijgt een cadeaukaart bij Thuisbezorgd.nl t.w.v. 50€ als dank, kun je gezellig van eten met je huisgenoten!

Vragen
Heb je vragen over de fotoshoot? Neem ook dan contact op met Petra van YoungWorks, via petra@youngworks.nl.