Wij werken vanwege het coronavirus zoveel mogelijk vanuit huis. De bezetting op onze kantoren is daarom beperkt. We verzoeken je daarom om eerst onze online FAQ te checken. Staat jouw vraag daar niet tussen? App ons (+31 88 730 4200) of mail ons dan (info@sshxl.nl). Je kunt ons alleen bellen voor urgente reparatieverzoeken. Dit doe je door te bellen naar ons algemene nummer (+31 88 730 4200) en de 1 te kiezen in ons keuzemenu.

Maastricht

123 studentenkamers voor zowel internationale en nationale studenten

De 123 kamers die de SSH in Maastricht verhuurt, zijn gemeubileerd en bedoeld voor zowel internationale studenten als Nederlandse studenten. Alle bewoners hebben een Short Stay huurcontract voor 6 of 12 maanden. Dit is afhankelijk van het gepubliceerde huuraanbod. Heb je interesse in ons populaire M-gebouw? Bekijk ons online aanbod of neem contact met ons op. 

Bekijk alle SSH locaties in Maastricht op de kaart

Wonen als student in Maastricht

Maastricht behoort tot één van de oudste steden van Nederland. In de straten vind je er nog sporen van Maastricht als Romeinse vesting, religieus centrum, garnizoensstad en als vroege industriestad. Naast historie en cultuur staat Maastricht bekend om zijn Bourgondische karakter en dat is onder de studenten niet onopgemerkt gebleven. Van de inwoners van Maastricht is 10% student en daarvan komt maar liefst de helft uit het buitenland. Het ruime aanbod aan opleidingen, de historie, het bruisende nachtleven in de vele uitgaansgelegenheden en de volle activiteitenkalender maken van Maastricht de ideale studentenstad!

Voor wie?

Voor alle internationale en nationale studenten in Maastricht. Je registratie zal beoordeelt worden door SSH. Het is daarom belangrijk om op te merken dat je voor Maastricht moet boeken onder ''Short Stay'', ook al staat je onderwijsinstelling er niet bij. Meer informatie over kort verblijf vindt je hier.

Wanneer kan ik een kamer boeken?

Vanaf donderdag 27 februari kun je je registreren voor het studiejaar 2020-2021.

 

Huurperiode

Een accommodatie die is gereserveerd voor studenten in Maastricht kan alleen voor een vaste periode worden gehuurd. Wanneer je een accommodatie reserveert, teken je een huurovereenkomst met een maximale duur van 12 maanden. De huurprijs van deze accommodaties is inclusief alles, indien niet anders vermeld.

Heel jaar 2020-2021
19 juli 2020 – 14 juli 2021

Algemene voorwaarden

Onze algemene voorwaarden lees je hier.

Contact met de SSH - kantoor Maastricht