Huur betalen

De huur betaal je vooruit. Dit betekent dat de SSH je betaling op de eerste dag van elke maand moet hebben ontvangen. Hier lees je hoe je de huur kunt betalen.

Je huur betalen met automatische incasso
Als je je huurcontract ondertekent, machtig je de SSH om de huur elke maand automatisch van je rekening af te schrijven. Dit is de gemakkelijkste manier om de huur te betalen. Je hebt er geen omkijken naar en zo betaal je altijd op tijd, ook als je bijvoorbeeld op vakantie bent. Heb je nog geen automatische incasso? Dit kun je gemakkelijk regelen via Mijn SSH.

De huur wordt op de eerste werkdag van de maand afgeschreven. Zorg er dus voor dat er op die dag voldoende geld op je rekening staat. Het is ook mogelijk dat iemand anders de huur voor je betaalt, bijvoorbeeld je ouders. Ben je het niet eens met een afschrijving, dan kun je je geld eenvoudig terug laten storten door je bank.

Andere betaalwijze
Als je geen automatische incasso wilt, kun je de huur ook op een andere manier betalen:

  • via Mijn SSH: je kunt hier de huur betalen via iDeal
  • door zelf een betalingsopdracht aan je bank door te geven. Vermeld hierbij het referentienummer, je naam en het adres waar je woont. De bankgegevens van de SSH zijn: 

    SSH
    IBAN: NL77INGB0003614600
    BIC-/SWIFTcode: INGBNL2A


Het is helaas niet mogelijk contant te betalen.