Wij werken vanwege het coronavirus zoveel mogelijk vanuit huis. De bezetting op onze kantoren is daarom beperkt. We verzoeken je daarom om eerst onze online FAQ te checken. Staat jouw vraag daar niet tussen? App ons (+31 88 730 4200) of mail ons dan (info@sshxl.nl). Je kunt ons alleen bellen voor urgente reparatieverzoeken. Dit doe je door te bellen naar ons algemene nummer (+31 88 730 4200) en de 1 te kiezen in ons keuzemenu.

Gezellige en betaalbare studentenkamers zijn populair!

Daarom schrijven veel middelbare scholieren en studenten zich in bij de SSH, en dat zorgt voor meer vraag dan aanbod in alle steden waar de SSH gevestigd is. Helaas betekent dat ook dat je pas in aanmerking komt voor een kamer of woning als je inschrijftijd lang genoeg is. Hoe langer je staat ingeschreven, hoe meer kans je maakt op een uitnodiging voor een hospiteeravond of bezichtiging!

Indicatie benodigde inschrijftijd

Om je een idee te geven wanneer je ongeveer in aanmerking komt voor een kamer of woning, geven we op onze website op diverse plekken een indicatie van de benodigde inschrijftijd. Let op: het betreft hier een inschatting die we op basis van statistieken van de afgelopen jaren hebben gemaakt. Je kunt hier geen rechten aan ontlenen! Het kan - bijvoorbeeld vanwege piekdrukte in de zomer en aan het begin van het studiejaar - dus voorkomen dat de uiteindelijke benodigde inschrijftijd hoger ligt dan de indicatie.

Hopelijk ontmoedigt onze indicatie je niet, ondanks dat het aantal maanden soms even slikken zal zijn. Onze panden en complexen zijn qua gezelligheid en prijs écht de moeite waard om een tijdje op te wachten ;)

Trouwens; bij ons vervalt je inschrijftijd niet als je eenmaal een kamer hebt, dus als je wil kun je na een tijdje doorverhuizen naar andere woonruimte van de SSH. Dit kan in dezelfde stad zijn, maar je kunt ook naar één van de andere SSH-steden verhuizen.

Heb je vragen over de benodigde inschrijftijd? Neem gerust contact op!