Het echte leven begint bij de SSH: deze ervaring bieden wij onze studenten graag!
 

Ben jij servicegericht, administratief onderlegd en werk je graag samen met je collega’s aan het verbeteren van teamresultaten? Dan zoeken wij jou; een enthousiaste verhuurmedewerker die feeling heeft met een jonge, dynamische en slimme doelgroep. Het betreft een functie als verhuurmedewerker waarbij je naast de administratieve werkzaamheden ook wekelijks in onze panden te vinden bent en bewoners daar persoonlijk te woord staat. Naast alle werkzaamheden voor het huur- en verhuurproces vinden wij het belangrijk dat je het SSH-gezicht bent voor de bewoners op jouw complexen.

In het kort:

  • Je staat bekend als sociaal en integer. Je kunt goed luisteren en voelt je verantwoordelijk voor je bewoners en de gebouwen;
  • Je vindt het leuk om klanten te helpen en je bent gewend te communiceren met een mondige doelgroep;
  • Je werkt nauw samen met de beheerder van de complexen en samen zorgen jullie voor tevreden huurders en optimale staat van jullie panden;
  • Je bent de deskundige voor woningzoekende studenten en de vraagbaak over wonen bij de SSH;
  • Je schakelt tussen administratie en beheerswerkzaamheden en bent een kei in het stellen van prioriteiten en het behouden van overzicht.

Wie jij bent:
Je staat stevig in je schoenen en weet hoe je de huuradministratie perfect op orde houdt. Je vindt het leuk om de samenwerking op te zoeken. Je vindt makkelijk je weg in de verschillende automatiseringsprogramma’s zoals Key2Wocas en Woonklik en je staat open voor vernieuwing.

Verder is het belangrijk dat je aan de volgende criteria voldoet:

  • Je hebt minimaal MBO werk- en denkniveau en beheerst de Nederlandse en Engels taal uitstekend;
  • Je bent flexibel en hebt geen 9 tot 5 mentaliteit;
  • Je hebt oog voor verbeteringen en vindt het leuk daar gezamenlijk vorm en inhoud aan te geven;
  • Je kunt goed omgaan met ad-hoc situaties en behoudt het overzicht en vindt het geen probleem om je handen uit de mouwen te steken om allerlei voorkomende klussen op te pakken;
  • Je hebt affiniteit met onze doelgroep; studenten.

Wie is de SSH?
Wellicht ken je ons nog uit je studietijd toen je zelf graag op kamers wilde en woonruimte zocht. Stichting Studenten Huisvesting (SSH) is namelijk al sinds 1956 dé specialist in studentenhuisvesting van Nederland met ruim 19.000 kamers en woningen in de regio Utrecht, Amersfoort, Maastricht, Tilburg, Rotterdam, Zwolle en Groningen. In Rotterdam verhuurt de SSH ruim 1.500 kamers aan Nederlandse en internationale studenten. Met een enthousiast team maken wij ons hard voor goede en betaalbare woonruimten voor studenten en bijzondere groepen jongeren. Want fijn wonen en je ergens thuis voelen, vormt voor iedere student het fundament van een geweldige en succesvolle studententijd!

Het team:
Je maakt deel uit van een team van 7 personen, waarvan 2 andere beheerders en waarbinnen je grotendeels zelfstandig werkt. Samen verzorgen jullie op klantgerichte en efficiënte wijze de verhuur en het onderhoud van de studentencomplexen in Rotterdam.

Wat wij jou bieden:
Wij bieden jou een leuke functie met verantwoordelijkheid in een team met betrokken en enthousiaste collega’s. Naast een pakket met goede arbeidsvoorwaarden zijn we een organisatie met veel ruimte voor eigen initiatieven en zelfstandigheid. Ook bieden wij een goed salaris dat past bij jouw werk- en denkniveau volgens de cao Woondiensten. Voor deze functie ligt dat tussen de € 2.241,- tot € 2.813, – bruto bij een 36-urige werkweek. Wij werken vanuit een prachtig kantoor aan de Oostzeedijk 62 in hartje van onze studenten in Rotterdam-Kralingen, dat brengt de gezelligheid van zowel de stad en haar bewoners. De functie is per 1 november beschikbaar voor 36 uur per week. Deze uren zijn maandag tot en met donderdag van 8.30 tot 17.00 uur en vrijdag van 8.30 tot 12.30 uur. Je krijgt een jaarcontract met uitzicht op verlenging.

Hebben wij je interesse gewekt?
Mooi zo! Aarzel niet en solliciteer via zakelijk@sshxl.nl. Je reactie, voorzien van motivatiebrief en cv, zien wij graag vóór 23 september 2019 tegemoet. Een referentiecheck en diplomacheck maken onderdeel uit van onze procedure. Bij vragen of voor meer informatie over deze functie kun je terecht bij Karen Mannee - Hopmans (Senior Verhuurmedewerker team Rotterdam) en Louise van Veen (P&O) via ons algemene telefoonnummer (088) 730 4200. Meer informatie over de SSH is te vinden op www.sshxl.nl.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.