Wij hebben momenteel de volgende vacatures:

De SSH zoekt een medewerker servicekosten en verwerker huurbetalingen (32 uur per week)  

Het echte leven begint bij de SSH: deze ervaring bieden wij onze studenten.

Wij zijn per 1 maart op zoek naar een enthousiaste medewerker huurincasso & servicekosten. Je staat midden in de organisatie, weet wat er speelt en hoe de zaken in de organisatie georganiseerd zijn om je collega’s goed van dienst te zijn. Jouw prioriteit ligt bij het verwerken van de servicekosten en de dagafschriften met huurontvangsten. Je neemt facturen in behandeling en stelt de afrekening van de servicekosten op voor onze huurders. Alle klantcontacten verlopen via de verhuurteams die jij ondersteunt. Jij bent het eerste aanspreekpunt voor collega’s met vragen over de rekening courant en de servicekosten.

In het kort:

 • Je hebt een vlotte en dienstverlenende instelling;
 • Je toont initiatief en bent goed in staat om zelf prioriteiten te stellen;
 • Je bent administratief sterk en vind dat de administratie op orde moet zijn;
 • Je kan goed doorvragen gericht op het oplossen van het probleem;
 • Je bent alert op wat goed gaat en durft ook aan te geven hoe werkzaamheden anders kunnen;
 • Je hebt een positieve insteek en bent een teamspeler.

Het team
Het team Huurondersteuning valt binnen de afdeling Wonen en geeft directe en indirecte ondersteuning aan de zeven verhuurteams. Team Huurondersteuning bestaat, inclusief de vacature, uit zes medewerkers. Drie medewerkers houden zich bezig met de servicekostenadministratie en de verwerking van de huurbetalingen. Twee medewerkers houden zich bezig met de verhuurautomatisering, jaarlijkse huurverhoging, prolongatie en andere ondersteunende werkzaamheden gericht op het snel en efficiënt verhuren van woonruimte door de verhuurteams. Procedures worden door het team deels ontwikkeld en vervolgens toegepast. Je bent verantwoording verschuldigd aan de teammanager Huurondersteuning.  

Bij gelijke geschiktheid gaat onze voorkeur uit naar een vrouwelijke kandidaat.

Wie jij bent
Je bent een zelfstandige werker en staat voor een ondernemende en nieuwsgierige werkhouding. Je kunt kritisch zijn en kan omgaan met weerstand. Je bent flexibel, hebt humor, houdt van een drukke werkomgeving en hebt doorzettingsvermogen. Je beseft dat er niet altijd één standaardoplossing is voor een vraag.

Voor ons is het verder belangrijk dat je aan de volgende criteria voldoet:

 • Je beschikt aantoonbaar over MBO werk- en denkniveau en hebt affiniteit met cijfers;
 • Je beschikt over relevante werkervaring;
 • Je bent communicatief sterk en hebt een goed interpretatievermogen;
 • Je hebt ervaring met verhuur automatisering. De SSH werkt o.a. met K2W van Centric;
 • Je bent integer, accuraat en zeer nauwkeurig.

Wie is de SSH?
De SSH is dé specialist in studentenhuisvesting van Nederland met ruim 19.000 kamers en woningen in de regio Utrecht, Amersfoort, Maastricht, Tilburg, Rotterdam, Zwolle en Groningen. Sinds 1956 maken wij ons hard voor goede en betaalbare woonruimten voor studenten en bijzondere groepen jongeren. Want fijn wonen en je ergens thuis voelen, vormt voor iedere student het belangrijkste fundament van een geweldige en succesvolle studententijd.

Wat wij jou bieden
SSH biedt een uitdagende functie in een enthousiast, jong bedrijf. Wij bieden een veelzijdige functie in een prettige werksfeer en op een prachtige locatie op de Plompetorengracht in Utrecht. Verder bieden wij een goed salaris afhankelijk van opleiding en ervaring volgens de cao Woondiensten. Voor deze functie ligt dat tussen de € 2.241,- tot   € 2.813,- bruto bij een voltijd dienstverband. De functie is voor 32 uur per week per 1 maart 2019 beschikbaar. Je krijgt een jaarcontract met uitzicht op een vast dienstverband.

Hebben wij je interesse gewekt?
Mooi, aarzel niet en solliciteer! Reageer uiterlijk op 25 februari 2019 door jouw motivatie en CV te sturen naar zakelijk@sshxl.nl t.a.v. Arjan Walsemann (Teammanager Huurondersteuning) en Louise van Veen (P&O). Een referentiecheck en diplomacheck maken onderdeel uit van onze procedure. Voor inlichtingen over de inhoud van de functie kun je terecht bij Arjan Walsemann (Teammanager Huurondersteuning). Wil je meer weten over de sollicitatieprocedure, neem dan contact op met Louise van Veen (P&O). Beide zijn bereikbaar via ons algemene telefoonnummer (088) 730 4200. Meer informatie over de SSH is te vinden op www.sshxl.nl.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

De SSH zoekt een Opzichter Technisch Beheer

 

Het echte leven begint bij de SSH: deze ervaring bieden wij onze studenten.

Wij zoeken per direct een enthousiaste Opzichter Technisch Beheer. Als Opzichter weet je alles van

ons beleid op het gebied van onderhoud en duurzaamheid. Je kent onze complexen en hebt inzicht in de kwaliteit daarvan. Je voert conditiemetingen uit om de kwaliteit te monitoren. Je begeleidt de onderhouds- en verbeterprojecten die in opdracht van de SSH worden uitgevoerd. Je zorgt dat processen soepel lopen en dat er goede kwaliteit wordt geleverd. Je werkt hierbij samen met onze verhuurteams en adviseert de teams over technische zaken.

In het kort

 • Je begeleidt de onderhouds- en verbeterprojecten;
 • Je neemt deel aan bouwvergaderingen en werkbesprekingen;
 • Je adviseert over meer- en minderwerk;
 • Je rapporteert over lopende werkzaamheden;
 • Je komt proactief met advies en verbetervoorstellen.

Wie is de SSH?
De SSH is dé specialist in studentenhuisvesting van Nederland met ruim 19.000 kamers en woningen in de regio Utrecht, Amersfoort, Maastricht, Tilburg, Rotterdam, Zwolle en Groningen. Sinds 1956 maken wij ons hard voor goede en betaalbare woonruimten voor studenten en bijzondere groepen jongeren. Want fijn wonen en je ergens thuis voelen, vormt voor iedere student het belangrijkste fundament van een geweldige en succesvolle studententijd.

Jouw afdeling
Je maakt deel uit van een team van 8 personen. Het team Technisch Beheer is binnen de organisatie de specialist en adviseur op het gebied van onderhoud en kwaliteit. We zorgen dat onze complexen er goed bijstaan en mee-ontwikkelen met nieuwe duurzaamheidseisen. We adviseren en ondersteunen het managementteam en onze collega’s van verhuurteams bij beleid en besluiten over kwaliteitsverbetering.

Naast de verdere ontwikkeling van ons duurzaamheidsbeleid, werken we de komende jaren aan een nieuw inkoopbeleid. Onze wens is dat er in dit beleid meer aandacht is voor aanbestedingsvormen waarbij meer coöperatief gedrag van opdrachtnemers wordt gestimuleerd. Als opzichter technisch onderhoud is je functie de komende jaren daarom in ontwikkeling. We verwachten daarbij van alle medewerkers een enthousiaste en actieve bijdrage. Verbeteren doen we samen!

Wie jij bent
Je hebt kennis en affiniteit met bouwkunde, dat komt bijvoorbeeld tot uitdrukking door een bouwkundige opleiding of werkervaring. Jij weet hoe je vlot communiceert en werkt graag samen, ook met niet bouwkundige collega’s. Je staat stevig in je schoenen hebt bij voorkeur ervaring in de rol van opdrachtgever/toezichthouder. Je bent een bron van inspiratie voor je collega’s en brengt ideeën ter verbetering van de processen van het technisch beheer. Je staat open voor vernieuwing, toont initiatief en gaat graag proactief en zelfstandig aan de slag. Je bent ten slotte transparant in je werkzaamheden. 

 • Voor ons is het verder belangrijk dat je aan de volgende criteria voldoet:
 • Je hebt minimaal MBO werk- en denkniveau;
 • Je hebt affiniteit met automatiseringsprogramma’s, bij voorkeur met Key2Wocas, O-prognose en Excel;
 • Je vindt goede rapportages vanzelfsprekend;
 • Je hebt een goed gevoel voor verhoudingen tussen mensen;
 • Je bent communicatief vaardig en beheerst de Nederlandse taal uitstekend in woord en geschrift.

Bij gelijke geschiktheid gaat onze voorkeur uit naar een vrouwelijke kandidaat.

Wij  bieden
Wij bieden je een tijdelijk contract voor één jaar met de intentie tot verlenging en uitzicht op een vaste aanstelling. Een veelzijdige functie in een prettige werksfeer en op een prachtige locatie op de Plompetorengracht te Utrecht. Een pakket goede arbeidsvoorwaarden en de ruimte om jezelf te ontwikkelen. Verder bieden wij een goed salaris afhankelijk van opleiding en ervaring volgens de cao Woondiensten. Voor deze functie ligt dat tussen de € 2.718,- tot   € 3.328,- bruto bij een voltijd dienstverband. De functie is per direct beschikbaar voor 36 uur per week.

Hebben wij je interesse gewekt?

Mooi zo! Aarzel niet en solliciteer via zakelijk@sshxl.nl. Je reactie, gericht aan Tom Quik en Louise van Veen en voorzien van motivatiebrief en CV, zien wij graag uiterlijk woensdag 6 maart a.s. tegemoet.

Bij vragen of voor meer informatie over deze functie kun je terecht bij Tom Quik (Manager Technisch Beheer) en Louise van Veen (P&O) via ons algemene telefoonnummer (088) 730 4200. Meer informatie over de SSH is te vinden op www.sshxl.nl.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

De SSH zoekt een Beheerder in Rotterdam


Het echte leven begint bij de SSH: deze ervaring bieden wij onze studenten.

Wij zoeken per 1 april een enthousiaste beheerder. Als beheerder heb je een zeer veelzijdige functie. Je zorgt voor de bevordering van een goed en veilig woonklimaat binnen en rondom het bezit van de SSH. Je fungeert als de ‘ogen en oren’ van de SSH.

Je bent het aanspreekpunt voor bewoners (deels internationale studenten) en draagt bij aan een goede sfeer in de gebouwen. Je signaleert ongewenst bewonersgedrag en bespreekt dit met de betrokken bewoners, of meldt dit ongewenst gedrag bij je collega’s in het team. Waar nodig spreek je bewoners aan op gedrag. Bij huurachterstand leg je contact met de bewoner.

In het kort:

 •  Je zorgt dat onze gebouwen in goede technische staat blijven en vind het geen probleem om kritisch te zijn in gesprekken met onze toeleveranciers;
 •  Je bewaakt de budgetten voor het dagelijks onderhoud en rapporteert hierover;
 • Je voert voor je eenheden een technische- en sociale controle uit;
 •  Je verzorgt inspecties van woonruimte bij vertrekkende huurders;
 •  Je vindt het leuk om onze studenten te helpen maar spreekt hen ook kordaat aan bij ongewenst gedrag;
 •  Je signaleert misstanden op je complexen en werkt hiervoor intensief samen met je directe collega's en teammanager;
 •  Je neemt de leiding bij het inplannen van de piekinspecties, schoonmaak en het klaarmaken van de kamers voor de aankomsten van buitenlandse studenten;
 •  Je legt contact met de bewoners bij huurachterstanden;
 •  Je ondersteunt het verhuurteam op kantoor tijdens vaste dagen;
 •  Je bent één dag per week bezig met het analyseren van reparatieverzoeken en verbeteren van processen in het dagelijks beheer.

Het team
Je maakt deel uit van een team van 7 personen waarbinnen je grotendeels zelfstandig werkt. Samen verzorgen jullie op klantgerichte en efficiënte wijze de verhuur en het onderhoud van de studentencomplexen in Rotterdam.

Wie jij bent
Jij weet hoe je vlot communiceert met onze jonge en slimme doelgroep, studenten. Je werkt graag met jonge mensen uit verschillende landen. Je staat stevig in je schoenen en bent een bron van inspiratie voor je collega’s en brengt ideeën ter verbetering van de processen van het dagelijks beheer. Je bent creatief, toont initiatief en gaat graag proactief en zelfstandig aan de slag. Je vindt het tenslotte niet erg om zelf je handen uit de mouwen te steken.

Voor ons is het verder belangrijk dat je aan de volgende criteria voldoet:

 • Je hebt minimaal een technische of bouwkundige opleiding op MBO werk- en denkniveau;
 • Je hebt analytisch- en cijfermatig inzicht;
 • Je hebt bij voorkeur ervaring met internationale studenten;
 • Je hebt ervaring met automatisering;
 • Je bent communicatief vaardig en beheerst Engels en Nederlands uitstekend in woord en geschrift;
 • Je bent in het bezit van een rijbewijs.

Wie is de SSH?
De SSH is dé specialist in studentenhuisvesting van Nederland met ruim 19.000 kamers en woningen in de regio Utrecht, Amersfoort, Maastricht, Tilburg, Rotterdam, Zwolle en Groningen. Sinds 1956 maken wij ons hard voor goede en betaalbare woonruimten voor studenten en bijzondere groepen jongeren. Want fijn wonen en je ergens thuis voelen, vormt voor iedere student het belangrijkste fundament van een

geweldige en succesvolle studententijd. In Rotterdam verhuurt de SSH ruim 1.500 kamers aan Nederlandse en internationale studenten.

Wij bieden je een tijdelijk contract voor één jaar met de mogelijkheid tot verlenging en uitzicht op een vaste aanstelling. Een veelzijdige functie in een prettige werksfeer en op een prachtige locatie op de Oostzeedijk te Rotterdam. Een pakket goede arbeidsvoorwaarden en de ruimte om jezelf te ontwikkelen. Verder bieden wij een goed salaris afhankelijk van opleiding en ervaring volgens de cao Woondiensten. Voor deze functie ligt dat tussen de €2.241,- tot €2.813,- bruto bij een voltijd dienstverband. De functie is voor 32 tot 36 uur per week per 1 april 2019 beschikbaar.

Hebben wij je interesse gewekt?
Mooi zo! Aarzel niet en solliciteer via zakelijk@sshxl.nl. Je reactie, gericht aan Dorota de Blanken en Louise van Veen en voorzien van motivatiebrief en CV, zien wij graag uiterlijk zondag 24 februari a.s. tegemoet.

Bij vragen of voor meer informatie over deze functie kun je terecht bij Dorota de Blanken (Teammanager Rotterdam) en Louise van Veen (P&O) via ons algemene telefoonnummer (088) 730 4200. Meer informatie over de SSH is te vinden op www.sshxl.nl.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

De SSH zoekt een Housing Officer (tijdelijk) voor Short Stay

Wij zoeken van 1 april tot 31 augustus 2019 een Housing Officer in Rotterdam. Als Housing Officer geef je in het Engels telefonisch, schriftelijk en persoonlijk deskundig advies en informatie aan (aankomende) internationale studenten, short stay huurders en derden over de woonruimteverdeling en het huur- en verhuurproces.

In het kort

 • Je zorgt voor het huur- en verhuurproces door het verwerken van reserveringen, vroegtijdige huuropzeggingen en het actief aanbieden van woonruimte;
 • Je houdt de huuradministratie en de bijbehorende correspondentie perfect op orde;
 • Je doet alle voorkomende werkzaamheden rondom de short stay aankomsten en vertrekken;
 • Je werkt vooral voor de buitenlandse short stay student die tijdelijk gemeubileerde woonruimte huurt en je helpt collega’s met het reguliere verhuurproces.

Het team
Je maakt deel uit van een team van 7 personen waarbinnen je grotendeels zelfstandig werkt. Samen verzorgen jullie op klantgerichte en efficiënte wijze de verhuur en het onderhoud van de studentencomplexen in Rotterdam.

Wie jij bent
Jij weet hoe je vlot communiceert met onze jonge en slimme doelgroep, studenten. Je werkt graag met jonge mensen uit verschillende landen. Je vindt het een uitdaging om klantgericht onze huurders te helpen. Je hebt oog voor mensen van uiteenlopende culturele achtergronden, zodat je onze gasten uit alle hoeken van de wereld goed te woord kunt staan. Je vindt het geen probleem om je handen uit de mouwen te steken om allerlei voorkomende klussen op te pakken.

Voor ons is het verder belangrijk dat je aan de volgende criteria voldoet:

 • Je hebt minimaal een opleiding op MBO werk- en denkniveau;
 • Je hebt geen 9 tot 5 mentaliteit;
 • Je hebt bij voorkeur ervaring met internationale studenten;
 • Je hebt affiniteit met onze doelgroep; de (internationale) studenten;
 • Je bent commercieel, klantvriendelijk en hebt een dienstverlenende instelling;
 • Je bent beschikbaar tijdens de zomervakantie omdat dat onze drukste periode is;
 • Je bent communicatief vaardig en beheerst Engels en Nederlands uitstekend in woord en geschrift;

Wie is de SSH?
De SSH is dé specialist in studentenhuisvesting van Nederland met ruim 19.000 kamers en woningen in de regio Utrecht, Amersfoort, Maastricht, Tilburg, Rotterdam, Zwolle en Groningen. Sinds 1956 maken wij ons hard voor goede en betaalbare woonruimten voor studenten en bijzondere groepen jongeren. Want fijn wonen en je ergens thuis voelen, vormt voor iedere student het belangrijkste fundament van een geweldige en succesvolle studententijd. In Rotterdam verhuurt de SSH ruim 1.500 kamers aan Nederlandse en internationale studenten.

Wij  bieden:
SSH biedt een uitdagende functie in een enthousiast, jong bedrijf. Wij bieden een veelzijdige functie in een prettige werksfeer en op een prachtige locatie op de Oostzeedijk te Rotterdam. Verder bieden wij een goed salaris afhankelijk van opleiding en ervaring volgens de cao Woondiensten. Voor deze functie ligt dat tussen de € 2.241,- tot   € 2.813,- bruto bij een voltijd dienstverband. De functie is voor 36 uur per week per 1 april 2019 beschikbaar en is van tijdelijke aard; tot en met 31 augustus 2019.

Hebben wij je interesse gewekt?
Mooi zo! Aarzel niet en solliciteer via zakelijk@sshxl.nl. Je reactie, gericht aan Dorota de Blanken en Louise van Veen en voorzien van motivatiebrief en CV, zien wij graag uiterlijk zondag 24 februari a.s. tegemoet. Bij vragen of voor meer informatie over deze functie kun je terecht bij Dorota de Blanken (Teammanager Rotterdam) en Louise van Veen (P&O) via ons algemene telefoonnummer (088) 730 4200. Meer informatie over de SSH is te vinden op www.sshxl.nl.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

De SSH zoekt een Controller (16 uur per week)

 

Ben jij gek op cijfertjes, én vooral benieuwd naar het verhaal daarachter?

Wij zoeken per direct een enthousiaste en bevlogen Controller met een hart voor de maatschappij.  Als Controller sta je midden in de organisatie, weet je wat er speelt en hoe de zaken in de organisatie georganiseerd zijn. Iemand die verder kijkt dan de cijfers van vandaag en die echt kan schakelen op niveau van beter en efficiënter.

In het kort:

Je hebt een organisatie brede adviserende, toetsende en bewakende rol;

Je beoordeelt – gevraagd en ongevraagd -de effectiviteit en efficiency van de organisatie, de (betrouwbaarheid van) interne bedrijfsvoering, de realisatie van de strategie en beleid;

 • Je ondersteunt het bestuur bij het bepalen van het gewenste risicoprofiel;
 • Je bent betrokken bij alle voorgenomen besluiten met vérstrekkende financiële gevolgen;
 • Je draagt zorg voor het verder ontwikkelen van adequate risicobeheersing en stelt risicorapportages op;
 • Je ziet toe op de governance en bewaakt dat de SSH volgzaam is aan wet- en regelgeving;

Wie jij bent
Je bent een zelfstarter die goed functioneert in de rol van onafhankelijke adviseur. Je weet te handelen bij soms tegengestelde belangen en afwegingskaders. Je staat voor een ondernemende en nieuwsgierige werkhouding. Je kunt kritisch zijn en kan omgaan met weerstand. Je bent flexibel, denkt mee aan het verbeteren van bestaande processen, hebt humor en doorzettingsvermogen. Je beseft dat er niet altijd één standaardoplossing is voor een vraag.

Verder is het belangrijk dat je aan de volgende criteria voldoet:

 • Je hebt minimaal een diploma op hbo-niveau (bijvoorbeeld accountancy, bedrijfseconomie);
 • Je beschikt over relevante werkervaring;
 • Je bent een kei in Microsoft Excel;
 • Je hebt vooral een helicopterview over het geheel en beschikt over goede adviesvaardigheden;
 • Je hebt een sterk analytisch en probleemoplossend vermogen;
 • Je hebt oog voor bestuurlijke verhoudingen;
 • Je beschouwt de controlefunctie als middel om te komen tot een betere bedrijfsvoering.

Wie is de SSH?
De SSH is dé specialist in studentenhuisvesting van Nederland en verhuurt kamers en woningen voor relatief korte periodes. De diensten die zij levert, passen bij de student. De SSH heeft ruim 19.000 verhuureenheden in onder meer Utrecht, Rotterdam, Groningen, Zwolle, Maastricht, Tilburg en Amersfoort. De doelgroep bestaat uit Nederlandse en buitenlandse studenten van de in die steden gevestigde universiteiten en hogescholen. De organisatie van de SSH bestaat uit 130 medewerkers.

De SSH is meer dan een verhuurder of beheerder van woningen. De SSH draagt bij aan het leven en de ontwikkeling van studenten. Bij de SSH woont een student voor het eerst zelfstandig en doet ervaringen, vriendschappen en kennis op die belangrijk zijn voor de rest van het leven. Onze missie is om studenten goed en betaalbaar te huisvesten. Het echte leven begint bij de SSH: deze ervaring bieden wij onze studenten graag.

Plaats in de organisatie
Je hebt een onafhankelijk positie in de organisatie en bent verantwoording verschuldigd aan de directeur – bestuurder, die tevens eindverantwoordelijk is voor de functie. Je hebt een rechtstreekse lijn met de Raad van Commissarissen. Je neemt deel aan vergaderingen van de Treasury Commissie en bereidt mede de gesprekken met de externe accountant voor.

Wat wij jou bieden
Wij bieden een veelzijdige en verantwoordelijke functie in een prettige werksfeer. Naast een pakket goede arbeidsvoorwaarden zijn we een organisatie met veel ruimte voor eigen initiatieven en zelfstandigheid. Ook bieden wij een goed salaris dat past bij jouw werk- en denkniveau en werkervaring volgens de cao-woondiensten. Voor deze functie ligt dat tussen de € 4.267,- tot € 6.451, - bruto bij een 36-urige werkweek. De functie is per direct beschikbaar voor 16 uur per week. Je krijgt een jaarcontract met uitzicht op een vast dienstverband.
 

Hebben wij je interesse gewekt?

Mooi, aarzel niet en solliciteer! Reageer uiterlijk op 20 februari 2019 door jouw motivatie en CV te sturen naar zakelijk@sshxl.nl t.a.v. Carleen van den Broek (Manager Planning & Control) en Louise van Veen (P&O). Een referentiecheck en diplomacheck maken onderdeel uit van onze procedure.

Voor inlichtingen over de inhoud van de functie kun je terecht bij Carleen van den Broek (Manager P&C). Wil je meer weten over de sollicitatieprocedure, neem dan contact op met Louise van Veen (P&O). Beide zijn bereikbaar via ons algemene telefoonnummer (088) 730 4200. Meer informatie over de SSH is te vinden op www.sshxl.nl.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Residence Assistant - Rotterdam

Stagiair(e) Communicatie - Utrecht

Wil jij je communicatiekennis in de praktijk brengen, kan je goed zelfstandig en in teamverband werken en wil je in een gevarieerd team nog meer leren? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Tijdens je stage werk je nauw samen met de communicatieadviseur van de SSH. Je houdt je onder andere bezig met social media beheer, het schrijven van teksten, het aansturen van de vormgever en het verbeteren van de website. We vinden het belangrijk om onze communicatie-uitingen en strategie te laten aansluiten op de behoefte van de doelgroep en zijn daarom ook benieuwd naar jouw inbreng!    

Wie jij bent:

Jij bent leergierig en staat open om taken direct op te pakken. Verder beschik je over de volgende vaardigheden:    

 • Uitstekende schrijfvaardigheden;
 • Sociaal en communicatief vaardig;
 • Zelfstandig
 • Proactief
 • Ondernemend.

Verder is het belangrijk dat je aan de volgende criteria voldoet:

 • Je doet een opleiding op het gebied van communicatie
 • Je durft vragen te stellen en leert graag nieuwe dingen bij
 • Je hebt kennis en ervaring met het bijhouden van social media kanalen

Wie is de SSH:

Misschien woon je nu in één van onze studentenhuizen. Stichting Studenten Huisvesting (SSH) is namelijk sinds 1956 dé specialist in studentenhuisvesting van Nederland met ruim 19.000 kamers en woningen in de regio Utrecht, Amersfoort, Maastricht, Tilburg, Rotterdam, Zwolle en Groningen. Met een enthousiast team maken wij ons hard voor goede en betaalbare woonruimten voor studenten en bijzondere groepen jongeren. Want fijn wonen en je ergens thuis voelen, vormt voor iedere student het fundament van een geweldige en succesvolle studententijd!

Wat wij jou bieden:

Je komt te werken op de afdeling strategie; een afdeling met jonge medewerkers die zich bezighouden met vernieuwing, onderzoek, marketing en communicatie. We ondersteunen de verhuurteams met allerlei uitdagingen zoals de komst van internationale studenten, duurzaamheid, klantcontact, promotie op bijvoorbeeld opendagen, het verbeteren van de uitstraling van onze panden etc. Kortom een leuke en levendige afdeling waar je veel meekrijgt van wat er bij een studentenhuisvester gebeurt! Daarnaast krijg je een stagevergoeding van €300,- per maand bij een 36-urige werkweek. Je krijgt bovendien een werkplek in ons prachtige kantoor aan de Plompetorengracht in hartje Utrecht.

De startdatum is in overleg. 

Hebben wij je interesse gewekt?

Heb je interesse, stuur dan gauw je motivatiebrief en CV naar op naar communicatie@sshxl.nl!

Bij vragen of voor meer informatie over deze functie kun je terecht bij Madelon van Gameren (communicatieadviseur) via ons algemene telefoonnummer (088) 730 4200. Meer informatie over de SSH is te vinden op www.sshxl.nl.

Enthousiaste Residence Assistants in Groningen