Wij vinden dat de SSH het goede voorbeeld moet geven als het gaat om het milieu. Daarom kijken we ook naar ons zelf. De CO2-uitstoot van onze kantoren en medewerkers moet omlaag. Hieronder lees je hoe we dit gaan doen!

Groene stroom
Alle SSH-kantoren maken gebruik van 100% Nederlandse windenergie. Daarnaast is het SSH-hoofdkantoor aangesloten op stadswarmte en liggen er op het dak zonnepanelen die stroom opwekken voor buurtgenoten.

Bedrijfsauto’s
Alle medewerkers van de SSH kunnen gebruik maken van dienstfietsen. Beheerders hebben een elektrische brommer. Bedrijfsauto’s worden vervangen door elektrische auto’s.

Ledverlichting
In 2020 vervangen we in alle SSH-kantoren de huidige verlichting in ledverlichting. Waar mogelijk brengen we ook bewegingssensoren aan.

Paperless office
We proberen onze printjes op kantoor zo veel mogelijk te beperken. Alle communicatie met onze huurders verloopt volledig digitaal. Alleen als het strikt noodzakelijk is communiceert de SSH nog via papier. Als er toch geprint moet worden doen we dit op gerecycled papier. Ons streven is om in 2021 een paperless office te zijn en dus helemaal geen papier meer te gebruiken.