Ons algemene e-mailadres is info@sshxl.nl. Heeft je vraag betrekking op één van onderstaande SSH-steden? Mail dan direct het betreffende team, dan word je sneller geholpen!

Groningen: groningen@sshxl.nl
Maastricht: maastricht@sshxl.nl
Rotterdam: rotterdam@sshxl.nl
Tilburg: tilburg@sshxl.nl
Zwolle: zwolle@sshxl.nl

Utrecht, Amersfoort, Bunnik & Zeist:
- utrecht@sshxl.nl
- tijdelijkekamers@sshxl.nl (tijdelijke kamers)
- shortstayutrecht@sshxl.nl (Short Stay)

Zakelijke e-mails
Heb je een vraag over onze organisatie, wil je met ons samenwerken of sta je op het punt om een sollicitatie aan ons te versturen? Mail dan naar zakelijk@sshxl.nl.

Klachten

Tevreden huurders vinden we heel belangrijk! Daarom proberen we je zo goed mogelijk van dienst te zijn. Ben je niet tevreden met je woning, de huurprijs of hoe de SSH dingen regelt? Laat het ons weten! Iedere klacht nemen we serieus. Je kunt je klacht per e-mail (klachten@sshxl.nl) of per brief (Postbus 85042, 3508 AA Utrecht) bij ons indienen. Binnen vijf werkdagen krijg je een telefonische of schriftelijke reactie. Op deze pagina vind je meer informatie over de klachtenprocedure.

Let op: wil je dat er iets gerepareerd wordt aan je woonruimte? Dan zien wij dit niet als klacht, maar als een reparatieverzoek. Is er sprake van een calamiteit zoals brand, lekkage van gas- en waterleidingen of stormschade? Gebruik dan niet het formulier, maar bel ons op 088-7304200.